facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lush Maastricht

Lush Maastricht

Info

Dit is onze officiële Lush Maastricht pagina! Wij houden je op de hoogte van onze (nieuwste) producten en beantwoorden al je vragen!

Geschiedenis

For all your lovely little treats, to make your beautiful body nice, lovely and soft, little lush goodies are in store for you.

Adres: Grote Staat 48, 6211 CC Maastricht
Telefoonnummer: 0433263108
Stad: Maastricht
Route: Grote Staat 48
Postcode: 6211 CC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lush producten, Lush webshop, Lush sale, Lush winkels, Lush Nederland, Lush winkels Nederland, Lush Groningen, Lush bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StarMagic StarMagic 168 meter Super! Echt heel erg vriendelijk personeel, mijn telefoon scherm is snel gerepareerd....
Vavin Vavin 987 meter Waar voor je huid Iedere huid is uniek. Daarom kiest Vavin voor een persoonlijke bege...
Florale Haircare Shop Florale Haircare Shop 3 km Alle exclusieve kappersmerken voor de consument! Geen verzendkosten bij bestellingen ...
Florale Haircare Professional Florale Haircare Professional 3 km Florale Haircare is een leverancier, distributeur en producent van zorgvuldig geselec...
Recensies
Tijd voor een leuk presentje, tijd voor LUSH Cosmetics. Een winkel vol met bijzonder gevormde en gekleurde zeep, vaak echt decoratief anders wel in samenstelling of geur bijzonder en tal van producten gaan in uitvoering met de seizoenen of feestdagen mee. Echt leuk om een cadeau van samen te stellen wat echt eens anders is dan andere cadeaus. Aan de medewerkers in de winkel merk je goed dat ze een leuk en mooi product verkopen, maakt wellicht het werken in deze winkel ook leuker. Ze helpen je graag, weten veel over de producten, en je aankoop is altijd mooi verpakt. Als klant is dat altijd je voordeel.
Fijne winkel! Werd ook goed geholpen door een vriendelijke jonge vrouw. Lush is echt super!
Veel gekocht, de producten zijn stuk voor stuk elke cent waard! Zelfs nog gratis spulletjes gekregen. Het personeel is supervriendelijk en open. Ze nemen echt de tijd voor je. Vandaag het gouden paasei gebruikt, muziekje op, succes verzekerd! Nog nooit zo'n heerlijk pasen gehad!
Jaaa geweldig al die super enthousiaste verkopers, alleen daar wordt ik al blij van. En dan die heerlijke zeepjes mmmm fijn dat we er even zijn geweest en weer wat lekkers hebben gekocht.
Zeer vriendelijk personeel die alle tijd en aandacht voor je nemen, leuke spulletjes gekocht en van een medewerker nog 2 dingetjes gratis gekregen. Spullen zijn prijzig maar zijn wel elke cent waard!
Het is niet goedkoop. Maar je krijgt er zeker wat voor terug ook is je vriendin de heledag blij!
Super geholpen in deze Lush winkel in Maastricht! Zelfs in de Corona tijd houden ze zich perfect aan de regels. Eerst netjes je handen wassen om zo hun en natuurlijk de klanten te beschermen! Heel vriendelijke dame kwam me helpen met mn vraag over de shampoos. Ze gaf het advies Big shampoo te proberen! & gaf me eerst 2 testers mee van 2 eventuele matchende shampoos en wat een schot in de roos. Hier kom ik zeker vaker!
Het personeel in deze Lush winkel is altijd heel behulpzaam en vriendelijk. De shop is op een drukke zondag eigenlijk een beetje te klein voor het publiek dat naar binnen komt dus ik raad aan om door de weeks te gaan als je daar de tijd voor hebt. Dan heeft het personeel ook wat meer tijd om je persoonlijk te helpen.
Geweldige winkel. Hield zich perfect aan de coronamaatregelen niet meer dan 5 personen in de winkel, eerst handen wassen, etc en het personeel was super behulpzaam. Ik was op zoek naar een cadeautje voor mijn zusje en ze hielpen me echt om iets goeds voor haar te vinden.
Dochters en vriendin zijn er dol op.. Zeep producten voor €€€ prijzen.. erg druk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid