facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lush

Lush
"De lekkerst ruikende winkel van Den-Bosch vol met verse, handgemaakte cosmetica. Volg je neus en kom binnen in een wereld vol vegan verassingen en een bruisende sfeer."
Adres: Hooge Steenweg 32 , 's-Hertogenbosch 5211 JP, NL
Telefoonnummer: 073 610 1342
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Hooge Steenweg 32
Postcode: 5211 JP


Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Lush winkels Nederland, Lush Nederland, Lush Groningen, Lush Zwolle, Hoeveel Lush winkels zijn er in Nederland, Lush webshop, Lush Arnhem, Lush Nijmegen
Recensies
Leuke winkel hoor, moest een paar kadootjes hebben voor de drukke feestelijke december maand en ben glansrijk geslaagd. Erg vriendelijk geholpen ook door een medewerkster die alle tijd nam om alles uit te leggen en meerdere opties te laten zien.... Top! En natuurlijk super fijn dat Lush tegen Animal testing is. Tot een volgende keer!
Nog net voor sluitingstijd even binnen gelopen. Werden ontvangen/geadviseerd door 2 bijzonder vriendelijke meiden die zichtbaar kennis hadden van de producten en blij waren ons te informeren. Stonden ook duidelijk achter het concept van Lush wat erg passend overkomt. Hele fijne winkelervaring gehad, lekker zeepje mee naar huis genomen en daarbij ook nog een proefverpakkinkje meegekregen om uit te proberen. Winkelbezoek zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen die van bewust geproduceerde/natuurlijke producten houdt!
Vandaag bij Lush geweest, omdat mijn kinderen graag een bruisbal wilden maken. Mijn oudste dochter wilde dit zo graag, maar ze werd tijdens de workshop niet lekker. Wat een lieve schatten van medewerkers, die mijn dochter meteen hebben opgevangen. Niets was teveel, ze mocht even rustig zitten en kreeg drinken. De medewerkers waren heel erg met haar begaan, zo lief! Ik was altijd al fan van jullie geweldige winkel, maar nu nog echt veel meer. Ik heb de bruisbal voor haar afgemaakt en mijn andere kinderen ook helemaal blij! Ontzettend bedankt voor de super workshop en ook voor alle goede zorgen! Altijd een feestje, om bij jullie te winkelen, in jullie fantastische en lekker ruikende winkel! Graag tot ziens.
Kocht hier altijd de Dady-O shampoo die een prachtige roze gloed aan mijn blonde haar gaf als ik hem wat langer liet inwerken dus zonder te hoeven verven! Nu is het product de saaie paarse editie geworden en is er geen andere shampoo te vinden die dat prachtige pastelkleurtje kan geven als deze kon. Helaas wordt het haar van beiden varianten erg droog wat ik voor de nieuwe paarse variant niet over heb .
Fantastisch geholpen door Dian. Ze heeft precies de items geadviseerd die ik nodig had voor een passend cadeau. De ontvanger is ontzettend blij met de massagebars en geniet hier dagelijks van. Ik geniet heerlijk van mijn nieuwe parfum. Dankjewel Dian!
Volgens de nieuwsbrief was er Zaterdag en Zondag een feestje. Vier World Bath Bomb Day met ons. Speciaal naar Den Bosch afgereisd. Krijg je als antwoord nee hoor dat was op Zondag…..zware tegenvaller. Dus mensen let op, ach ja foutje is menselijk.
Ondanks dat wij met de Lupus Charity Walk niet in aanmerking komen voor de Charity Pot heeft deze Lush locatie een heel leuk pakketje samengesteld voor 1 van onze vrijwilligers als bedankje en hebben ze mij als organisator ook lekker verwent. Erg snel en duidelijk contact en fijne mensen!
I love Lush. Ben bevooroordeeld natuurlijk jarenlang zelf in Maastricht gewerkt bij Lush. Maar deze winkel is heerlijk modern en ruim. Veel water plekken om je handen te spoelen. Worden leuke proefjes gedaan met bruis bal en van alles. Mooie shop!
Ik ben hier afgelopen woensdag geweest om een Body scrub the halen en ik vroeg om advies vanwege mijn gevoel huid, de medewerkster die er toen was heeft mijn heel fijn en goed geholpen en nam ook echt de tijd om met mij mee te kijken dus ik raad het ook zeker aan om een keer naar de lush in Den Bosch te gaan <3
Okay, de producten geloven we ondertussen wel... maar hier heb je super leuke medewerkers! Good vibes, vriendelijk, grappig, ja, gewoon gezellig. Ik kwam voor kerst cadeautjes en heb uiteindelijk hier aankopen gedaan vanwege hen. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid