facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunchroom Tof

Info

Deze pagina is van Lunchroom TOF Catering
hier kunt u wat informatie vinden en natuurlijk de website en het broodje van de maand. Plus foto's.



"Bij Family Mijdrecht, kom je thuis! Hier is het gezellig en staat er altijd wel iets lekkers voor je klaar. Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten. Blijf een hapje eten in ons eethuis of neem jouw favoriete Family maaltijd mee naar huis om er thuis van te genieten; het kan allemaal.Wij hebben een kaart vol heerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Proef bijvoorbeeld eens één van onze favorieten, zoals een Family premium burger of kies voor een lekkere maaltijdsalade of fritesspecial."
Adres: Dorpsstraat 17 , Mijdrecht 3641 EA, NL
Telefoonnummer: 0297 284 964
ln.fottee@ofni
Stad: Mijdrecht
Route: Dorpsstraat 17
Postcode: 3641 EA


Openingstijden

Maandag: 09:00-20:00
Dinsdag: 09:00-20:00
Woensdag: 09:00-20:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: lunchroom toff oosterland, tof mijdrecht bezorgen, lunchroom tof oosterland, lunchroom mijdrecht, lunchroom oosterland, tof mijdrecht openingstijden, broodjeszaak toff oosterland, broodjeszaak oosterland
Recensies
Vanavond met mijn dochter er gegeten. Fijne prijzen, lekker en veel eten. Met mijn gastric bypass was het uiteraard veel te veel, maar het was geen probleem dat wat ik aan vlees over had mee te nemen naar huis. Hier geniet ik dus morgen nog een keer van. Heel fijne service. Wij komen zeker terug.
Niet duur en super lekker kan niet anders zeggen echt een aanrader wij rijden er zeker voor omEten: 5/5
Top cafetaria, bediening met een glimlach. Eten super, fijn terras en een heerlijk blond Family biertje gedronken.
Zojuist daar gegeten met mijn moeder en kinderen, viel een beetje tegen helaas. We waren daar om 20:35 uur, we gingen zitten in het restaurant. We konden wat te drinken bestellen, dat werd gebracht, we kregen de menukaart en konden bestellen. Het eten werd gebracht rond 20:45/20:50 ongeveer met de mededeling dat ze om 21:00 u dicht zouden gaan. Nu had ik misschien de openingstijden moeten na kijken, helaas niet gedaan maar zeg dan voor klanten bestellen dat je om 21:00 uur sluit. Mijn kinderen hebben hun eten naar binnen gewerkt bang dat ze geen tijd genoeg hadden. Het personeel had verder erg luide gespreken over hun 'weekend plannen' met 2 andere klanten/leeftijdsgenoten en dan zeg ik het nog netjes. We waren duidelijk een blok aan het been op dat moment. Jammer.
Goede prijzen, snelle en vriendelijke bezorging. Daarnaast was alles echt heel erg warm, vers en genoeg. Goede knapperige patat. De hamburgers waren super lekker. Genoeg saus, verse knapperige sla en goede burger en niet te vet. Echt een aanrader.
Super lekker eten heel vriendelijk personeel gewoon een toppertje en een aanwinst voor mijdrecht
Een top tent bestellen graag bij hun eten is altijd topEten: 5/5
We hadden het saté menu, hij is duurder dan bij andere zaken. Patat en vlees waren lekker, satésaus erg dun, maar smaakte goed. Jammer dat er geen mayonaise bij zat.
Gezellig restaurant, aardige eigenaar die trots is op zijn winkel medewerkers en producten. Uiteraard ook heerlijk gegeten! Haal vooral het 'family'biertje. Aanrader!
Heerlijk gegeten in een gezellige huiselijke sfeer. De wijn smaakte ook goed! Aardig personeel waar je leuk een babbeltje mee kan maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid