facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunchroom The Octopus - Culemborg

Lunchroom The Octopus - Culemborg

Info

Lunchroom the octopus is een cafetaria met een uitgebreide menukaart. Je kan er terecht voor zowel heerlijk belegde broodjes als friet, snacks en ijs.

Adres: Anton van Diemenstraat 1, 4104 AD Culemburg, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0345531246
Stad: Culemburg
Route: Anton van Diemenstraat 1
Postcode: 4104 AD


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 21:00
Dinsdag: 11:30 - 21:00
Woensdag: 11:30 - 21:00
Donderdag: 11:30 - 21:00
Vrijdag: 11:30 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 20:00
Zondag: 14:00 - 20:00

Recensies
We wilde wat drinken en wat eten. De dichtstbijzijnde horeca binnengelopen. Personeel was aardig. Eten was oké voor de snelle hap. Verhouding prijs en kwaliteit is oké. Vegetarische menuopties: Er worden wel vegetarische menuopties aangeboden. Kindvriendelijkheid: Er zijn zeker wel kindermenu's. Verder alleen geen kinderzitjes gezien. Tevens heb ik ook geen speelhoekje voor de jongsten onderons. Parkeren: Bij de horeca gelegenheid is er plaats voor een aantal auto's. Aan de overkant bij de Gamma heb je ook nog parkeergelegenheid. Rolstoeltoegankelijkheid: Parkeren kun je dichtbij. Verder geen obstakels gezien. Dus er zijn mogelijkheden om hier te eten.
Altijd volop personeel aanwezig in de spitsuren. Wat opvalt is dat de meeste van het personeel daar al lang werkt en dat geeft een vertrouwd gevoel! Ook is men zeer beleefd en zie je dat ze tussendoor een vriendelijk praatje maken met de vaste klanten. Parkeerplaatsen zijn er naast de deur en meestal voldoende, mede omdat ik altijd iets voor de spits ga. Kortom een prima friettent/patatzaak... is het nu friet of patat? Haha die discussie zal ik niet aangaan.
Een friettent, maar dan met van alles ook glutenvrij. Heb je een gluten allergie, dan kan je hier terecht. Speciale dieetwensen: Gluten
Goede snackbar met lekkere friet. Zijn royaal met de patat & saus die je krijgt.Eten: 5/5
Het was er heel erg, koud. De dames wc was stuk en dit is al erg lang zo. Door dit mankement stond in de zaak een wc luchtverfrisser vies! Het eten was prima, maak er een afhaalzaak van want dit zou de oplossing zijn.
Lekker betaalbaar eten en voldoende parkeerplaats ruimteEten: 5/5
Ze bakken de beste frietEten: 5/5
Beste lunchroom van culemborg. Prettig personeel!!! TopEten: 5/5
Ff wat makkelijks,huis vol, teveel om om zelf wat te eten te maken.
Nooit lang moeten wachten, kom hier toch al 15 jaar !! Lekkere pinda saus Genoeg oude van snacks.....in de zomerdag perfect buiten eten op eigen terras en parkeerplaats !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid