facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunchroom-restaurant 't Zunneke

Info

www.zunneke.nl



"Lunchroom-restaurant 't Zunneke.Al meer dan 25 jaar een begrip in Someren en omstreken.Of het nu voor een zaken lunch/diner is of gezellig met het gezin of familie wij hebben aan iedereen gedacht.Graag tot ziensTeam 't Zunneke"
Adres: postelstraat 44, 5711 EN Someren
Telefoonnummer: 0493493355
Stad: Someren
Route: postelstraat 44
Postcode: 5711 EN


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Zunneke Someren, Restaurant Someren, Kerstdiner Someren, Nieuw restaurant Someren, Kerstmenu Someren, Bij Guus - Someren, Lunch bestellen Someren, Zummers plenkske
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gasterij de Brabander Gasterij de Brabander 6 km We wouden een pannenkoek gaan eten, dus we zagen dit restaurant langs de weg staan. E...
Recensies
Laatst nog eens geweest eten hier. Uiensoep zoals we deze nog nooit gehad hadden en het ook niet meer willen hebben. Biefstukje erg klein waarvan de helft taai was met 3 garnalen dit was bij 2 biefstukjes het zelfde. Klein bakje friet met een beetje mayo voor twee personen. Schaaltje aardappel gratin . De groente...., Enkele blaadjes sla met nog een beetje groen zeer karig ook voor twee personen. Toetje was beter behalve het lava cake deze was hard dus er liep niks uit. Incl. Drank ong. 100€ , kwijt en met honger naar huis. Zo giga slecht hebben we het hier nog nooit meegemaakt. De bediening was vriendelijk.
Personeel was nieuw en wist daardoor niet alle vragen te beantwoorden wist niet wat een aperol spritz was, dus ook nooit gekregen, das niet erg, maar de eigenaresse gaat vervolgens een uur lang bij andere gasten aan tafel zitten...de visstoofpot is véél te zout, de biefstuk gevraagd rare was kneitterhard doorbakken konden dat ook niet aangeven omdat personeel er óf niet was of zelf lekker dat te kletsen aan andere tafel en de champignon curry had niks met curry te maken zat maïs in, geen cocosmelk, geen curry kruiden; noem het dan een champignon stoof!.
Super lekker gegeten. Ruime keuze dus voor ieder wat wils. Zeker de ossenhaaspuntjes kom ik hier vaker eten. De bijgerechten waren ruim voldoende voor ons. Veel eten voor weinig. Onze kinderen waren erg te spreken over de toetjes : We komen zeker nog eens terug!
Was de eerste x hier maar heb zo genoten. Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening. Vond het echt super. Voor herhaling vatbaar
Vriendelijk personeel en smaakvol eten. Prijs kwaliteit dik in orde. Waarom geen 5 sterren? Tafels erg dicht op elkaar en geen echte slagroom bij het dessert. Wij komen zeker nog eens terug.
Het eten was best prima, maar er waren wat vreemde dingen. Een club sandwich hoort niet met vier sneetjes bruin supermarktbrood. En als je een uitsmijter bestelt een vraagt of ze er een omelet van willen maken klutsen voordat het ei de pan in gaat, dan is het vreemd dat men vertelt dat men dat hier niet doet want ze hebben geen bakje of geen garde of zo?; het ei kon wel aan twee kanten gebakken worden gelukkig. De kaas van de uitsmijter was niet meegebakken, maar dat komt wel vaker voor, hoewel dat volgens mij wel hoort. De bediening was verder vriendelijk en het eten was ook snel klaar.
Hadden een avond met kleine hapjes. Maar te druk. Daarom duurde het te lang. Eten op zich wel lekker. Maar ijs kwam al gedeeltelijk gesmolten aan. En moesten voor gedeelte van de bijgerechten extra bijbetalen. Zonder dat dit was aangegeven.
Super lekker gegeten vriendelijk personeel en niet te druk ivm corona en afstand er is voldoende keuze en er zijn veel parkeerplaats in de omgeving zekker voor herhaling vatbaar
Een uitstekende lunchroom in het centrum van Someren. Vriendelijke bediening en een ruime kaart. Je eet hier voor weinig geld en je krijgt er veel voor terug. De gezellige inrichting nodigt uit hier even wat te drinken of te eten.
hebben een uur op ons hoofdgerecht moeten wachten terwijl het niet eens druk was, bediening stond beetje te niksen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid