facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunchroom & Patisserie De Bongerd

Lunchroom & Patisserie De Bongerd

Info

Bij Lunchroom De Bongerd wordt elk kopje koffie met zorg gemaakt. Uniek zijn en kwaliteit leveren is voor ons van groot belang. Daarom werken wij samen met leveranciers die net zoals wij aandacht aan hun producten geven.

Geschiedenis

Lunchroom & Patisserie De Bongerd

Lunchroom & Patisserie De Bongerd is gelegen midden in het centrum van Valkenburg aan de Geul aan het zonnige Walramplein. Op het Walramplein vindt u diverse winkeltjes, boetiekjes en een zeer grote parkeergelegenheid. Kortom na een stadswandeling of een middagje shoppen is De Bongerd de ideale locatie om even te ontspannen en te genieten van lekker kopje Laurentis koffie met een stukje luxe taart of Limburgse vlaai.

Voor de grotere trek hebben we een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils. De Bongerd is al geruime jaren een begrip in het Valkenburgse en zijn omgeving. Zo staan wij garant voor kwaliteit en gastvrijheid.
Lekker eten wordt nog lekkerder als het er mooi uitziet. En… lekkere dingen verdienen een mooie omgeving.

Daardoor bent u bij Lunchroom & Patisserie De Bongerd aan het juiste adres.

Adres: Walramplein 28, 6301DD Valkenberg
Telefoonnummer: +31 (0)43-6016943
Stad: Valkenberg
Route: Walramplein 28
Postcode: 6301DD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ontbijt Valkenburg, Lunchroom Heerlen, Lunchen Valkenburg, Bongerd Heerlen, Brunch Valkenburg, Restaurant Valkenburg, Botterweck Valkenburg Lunchroom Openingstijden, Paasontbijt Valkenburg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid