facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunchroom La Luna

Lunchroom La Luna

Info

Aan de rand van de prachtige bossen van de Velumezoom ligt Dieren. In het winkelcentrum Calluna bevindt zich onze intieme lunchroom La Luna.

Adres: Callunaplein 75, 6951CN Dieren
Telefoonnummer: 0313-844080
Stad: Dieren
Route: Callunaplein 75
Postcode: 6951CN


Recensies
Vorige week maandag hier een lunch mogen nuttigen. Het eten was heerlijk en de presentatie was ook zeer goed. Aanrader!
Wij komen hier - vaste prik, meerdere keren tijdens de vakanties - al jaren. Goede en vriendelijke bediening en de prijs/kwaliteit verhouding is ronduit belachelijk GOED ! Onze favo's zijn de zalige koffie met een tosti en van vrienden hebben wij vernomen dat de maaltijden van hun "Plate-service" zonder uitzondering geweldig zijn..!! Dus als U in Dieren bent is een bezoek aan lunchroom en dinner-room La Luna absoluut aan te bevelen...!! DOEN...!!!
Leuk tentje, de chocomelk was top! Goed heet, erg belangrijk! Het is een beetje gedateerd en erg klein. Maar voor zo'n dorp leuk en knus. Uitsmijter was lekker goed brood! De prijzen lopen wel enorm uit de maat! Voor een 12uurtje of terwijl, brood + 2 kroketteb bijna €9-. Sorry hoor maar zelfs in de beste restaurants is dit hooguit 7 euro. Verder prima om eens te lunchen. Komen vast nog wel eens terug!
Lunchroom la Luna was een aangename verrassing. Schone tafeltjes, prima stoelen en ondanks de drukte een vlotte vriendelijke bediening. Tosti was overheerlijk wel vet en gebakken ei ham/kaas was ook prima in orde. Koffie mag van mij iets warmer, maar goed van smaak. Toilet was schoon. Kortom.. aanrader..
We waren op weg naar een crematie en besloten hier een simpele lunch te nemen. Maar het werd een uitsmijter. We kwamen hierdoor een klein beetje in tijdnood, dachten we . Maar we kwamen ruim optijd. Het heeft leek er gesmaakt. De sfeer was ontspannen, een aanrader. Bedankt voor het positieve moment op een droevige gebeurtenis.
Deze zaak is veel te klein, binnen bij slecht weer veel te weinig zitplaatsen, cappuccino is naar wens, toiletten slecht onderhouden, heren WC zonder toiletpapier, erg verouderde zaak. Personeel wel vriendelijk.
Slechte service en personeel. Bestelling duurt ook ruim half uur voor dat je iets krijgt. Tostis erg vet en voor dat je die hebt is je drinken ook al op. Absoluut geen aanrader met bijna geen klanten in de zaak
Heerlijke plek om te zitten met een goed boek en een lekkere kop koffie. De eigenaresse is ook een super vriendelijke vrouw die na een paar keer precies weet wat je wilt hebben.
Okay gegeten, vond het iets wat hoog geprijsd voor wat je krijgt. Bediening was vriendelijk maar ook beetje apart.
was erg lekker had er alleen wat anders van verwacht met iets meer keuze. ook duurde de bediening erg lang ookal was het erg rustig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid