facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunchroom - IJssalon DeMunt

Lunchroom - IJssalon DeMunt

Info

Vanaf 1 febr.2019 is onze nieuwe sluitingsdag de woensdag ipv. maandag!!

Adres: Muntstraat 3 - 5, 6301 BW Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0436090234
Stad: Valkenburg
Route: Muntstraat 3 - 5
Postcode: 6301 BW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Botterweck Valkenburg Lunchroom Openingstijden, IJssalon Valkenswaard, IJssalon Maastricht, Restaurant Valkenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ijsmakerij Botterweck Ijsmakerij Botterweck 178 meter Kom je tijdens een wandeling door Valkenburg dan kan je hier een heerlijk ijsje eten.
Recensies
Verschillende keren hier op het terras een ijsje of cappuccino genuttigd en altijd weer even goed en lekker . Ook nu weer perfect tijdens mijn Limburg vakantie. Super leuke en vriendelijke bediende.
Deze ijssalon is voorzien van een mooi en schaduwrijk terras. De ijscoups zijn heerlijk. Je kunt kiezen uit een kleine of grote coupe. De medewerkers bedienen je met een grote glimlach en zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Top tent.
Fantastische ijszaak die goed rekening kan houden met glutenvrij! Bijna alle ijs smaken en alle siroop smaken zijn glutenvrij. Je kan er heerlijk binnen en buiten zitten en honden zijn toegestaan. Lieve medewerkers en een gezellige sfeer.
Ik heb hier tijdens de kerst festiviteiten 10 minuten binnen gezeten. Het personeel was druk in gesprek en liep een paar keer langs onze tafel zonder enige vorm van interactie. Ook toen we na 10 minuten weer opstonden en naar buiten liepen was er geen enkele reactie. Als je tegen sluitingstijd aan zit ? of niks meer serveert, laat het even weten ipv doen alsof we er niet zijn.. heel vreemd dat je zo met je klanten omgaat.
Super lekker ijs en vriendelijk personeel op een top locatie. Een echte aanrader
Heerlijke ijsjes en Smooties.
Heerlijk geluncht, alle was echt top en ook de lokatie was super.
Heerlijke milkshakes, en super grote “kleine” ijsjes.
Ijssalon is prima, maar we mochten niet op het terras zitten.. terwijl er nog genoeg plek was.. onvriendelijk personeel!
Erg ongastvrij. Mijn moeder bestelde een milkshake die zij op het terras mocht opdrinken, ik wilde graag een hoorntje maar mocht daarmee niet op het halflege terras zitten. Dit als reden dat als ze iedereen met een ijsje op het terras zouden laten zitten, de mensen met een duurder ijsje wellicht geen plek zouden hebben. Serveerster had een uiterst arrogante houding en een grote mond. Vind dit erg ongastvrij. Bij ijssalon Caree hebben ze lekker ijs en is het personeel veel vriendelijker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid