facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunchroom De Looier

Lunchroom De Looier

Info

Koffie, Limburgse vlaai, pannenkoeken, diverse broodjes, sandwiches, croques, pasta en véél meer



"Koffie, Limburgse vlaai, diverse broodjes, pannenkoeken en een uitgebreide lunchkaart.Tussen 09.00-11.00 uur een heerlijk ontbijt of vanaf 14.00 uur een late lunch.Lunchroom de Looier in hartje Gulpen heeft het allemaal.Wij ontvangen U hartelijk, proef en geniet."

"Koffie, Limburgse vlaai, diverse broodjes, pannenkoeken en een uitgebreide lunchkaart.Tussen 09.00-11.00 uur een heerlijk ontbijt of vanaf 14.00 uur een late lunch.Lunchroom de Looier in hartje Gulpen heeft het allemaal.Wij ontvangen U hartelijk, proef en geniet."
Adres: Looierstraat 25, 6271 BA Gulpen
Telefoonnummer: 043-4503790
Stad: Gulpen
Route: Looierstraat 25
Postcode: 6271 BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ontbijten Gulpen, Menukaart de Zwarte Ruiter Gulpen, Gulpen restaurant, Italiaan Gulpen, Restaurant Gulpen kindvriendelijk, Gaarekiekere Gulpen, Ontbijten Valkenburg, Italiaans ijs Gulpen
Recensies
Super service! Personeel dat nog kan lachen, ook ff tijd maakt voor een kort praatje. Lekkere Latte macchiato gedronken met aansluitend heerlijk zuurvlees gegeten. Zeer zeker het aanraden waard!! Parkeren: Op slechts enkele tientallen meters van Lunchroom de Looier vandaan
Al jaren komen we bij de looier lunchen, vandaag!!!!!wat een desillusie schijnbaar een nieuwe eigenaar, alles verbouwd en anders Komen binnen gaan aan een tafeltje zitten bekijken de kaart Komt de serveerster of we van dat tafeltje wilde verhuizen naar de middengang want er konden ook wel eens 4 personen binnen kunnen komen, op het tafeltje stond niks van gereserveerd. Ik zei nee want in de enge gang zitten waar iedereen langs loopt vind ik niet fijn Was deze serveerster boos en liep weg Ze zei ook nog ik heb al meerdere mensen weggestuurd van dit tafeltje We zijn opgestaan en vertrokken Dit onvriendelijk gedrag accepteer ik echt niet Zo zal je zaak snel omkiepen Tot nóóit meer!!!!!
Hele mooie lunchroom. Waar je nog tegen een normale prijs wat kan eten en drinken. Genoten van de heerlijke vlaai. Vriendelijk personeel. Alles netjes en schoon. Kortom een aanrader als je in Gulpen bent.
Altijd vriendelijk. Goede bediening. Lekker ontbijt ..biertje en snacks.!!!Eten: 3/5
Top tent. Heel vriendelijk personeel. Glutenvrije gasten ook geen probleem. De kaart is niet heel bijzonder maar wat je krijgt is prima klaar gemaakt.
Eten en drinken was goed! Personeel was niet heel enthousiast en niet erg vriendelijk. Verder prima.
Heel vriendelijk personeel,mooie zaak, en lekkere gerechten.
Heerlijk gegeten en heel vriendelijk te woord gestaan
Geweldige plek! De bediening is ongelofelijk vriendelijk en doet mij denken aan familie, het eten smaakt a-ma-zing én de prijzen zijn proportioneel! Je ziet dat alles hier met aandacht is bereid. Een absolute 10/10!
In centrum Gullepe. Aardige bediening. Heerlijke vlaai. Fijn terras op een prachtige zonnige dag 28 gr. in september.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid