facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunchroom De Bongerd

Info

Bij Lunchroom De Bongerd wordt elk kopje koffie met zorg gemaakt. Uniek zijn en kwaliteit leveren is voor ons van groot belang. Daarom werken wij samen met leveranciers die net zoals wij aandacht aan hun producten geven.

Geschiedenis

Lunchroom & Patisserie De Bongerd

Lunchroom & Patisserie De Bongerd is gelegen midden in het centrum van Valkenburg aan de Geul aan het zonnige Walramplein. Op het Walramplein vindt u diverse winkeltjes, boetiekjes en een zeer grote parkeergelegenheid. Kortom na een stadswandeling of een middagje shoppen is De Bongerd de ideale locatie om even te ontspannen en te genieten van lekker kopje Laurentis koffie met een stukje luxe taart of Limburgse vlaai.

Voor de grotere trek hebben we een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils. De Bongerd is al geruime jaren een begrip in het Valkenburgse en zijn omgeving. Zo staan wij garant voor kwaliteit en gastvrijheid.
Lekker eten wordt nog lekkerder als het er mooi uitziet. En… lekkere dingen verdienen een mooie omgeving.

Daardoor bent u bij Lunchroom & Patisserie De Bongerd aan het juiste adres.

Adres: Walramplein 28 , Valkenburg LB 6301 DD, NL
Telefoonnummer: 043 601 6943
ln.dregnobedmoorhcnul@ofni
Stad: Valkenburg LB
Route: Walramplein 28
Postcode: 6301 DD



op zoek naar gerelateerd: lekker ontbijten in valkenburg, lunchroom valkenburg
Recensies
Prima en ouderwets degelijke lunchroom met een gezellig terras. Vriendelijk personeel en binnen keurige sanitaire voorzieningen. Goeie plek voor een lekkere kop koffie, geserveerd met een beetje slagroom met advocaat, en een heerlijk stukje Limburgse vlaai: luxe. Mijn broodje gezond kostte €10 en dat is best pittig, maar het de prijs is in verhouding met de kwaliteit zie foto. Een rustpunt in het overwegend drukke Valkenburg. Een échte aanrader dus.
Reuze gezellig, aangeraden door dichtbij wonende familie. We mochten 1,5 uur rustig koffie drinken, je wordt niet van het terras afgekeken.Binnen ook genoeg plaats. Gemoderniseerd en nette toiletten. Heerlijk voor mij cappuccino met amandelmelk, advocaatje, reepje cake, 2 de koffie mini koekje.
Door mijn vakantie in valkenburg hier terecht gekomen en wat een leuke lunchroom is dit heb er zalig gegeten en het erg naar mijn zin gehad ,personeel is meer dan vriendelijk
Heerlijke punt kersenvlaai met slagroom gehad en goede koffie. Vriendelijke bediening. Echt top! Dikke aanrader als je door Valkenburg loopt.
En ja. Luxe ontbijt voor 12,95 euro. Die is er nog vandaag op 14 maart. Populair onder de ouderen. Top. Parkeerplaats aanwezig.
Heerlijk ontbeten! Roerei, yoghurt en de tosti's. Alles stuk voor stuk mooi en lekker. Volgens dochterlief, 6jaar, verdiende de tosti wel 1000sterren . Koffie en sapjes waren ook heerlijk. En leuke fijne bediening
Voor de 1e keer hier. Hele mooie zaak. Zeer vriendelijk personeel. Heerlijk ontbeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Dikke pluim.
Hele fijne plek om lekker te genieten van het zonnetje en een lunch. Uitgebreide kaart. Ik vind het broodje pikant gehakt en de goulash soep een aanrader.
Zo gastvrijheid, echt aan te raden. Ruim menu, mocht je langstkomen raad ik het warme broodje bongerd aan.
Super lekkere cappuccino! Met natuurlijk een advocaatje met slagroom : Vriendelijke bediening, hele lekkere lunch gehad, zeker voor herhaling vatbaar. Bij een bezoekje aan Valkenburg zeker de moeite waard om deze lunchroom op te zoeken. Wij komen in de toekomst ook zeker nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid