facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunchroom Bosporus

Lunchroom Bosporus
Adres: Looydijk 128A, 3732VH De Bilt
Telefoonnummer: 0307436662
Stad: De Bilt
Route: Looydijk 128A
Postcode: 3732VH


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 21:00
Dinsdag: 11:30 - 21:00
Woensdag: 11:30 - 21:00
Donderdag: 11:30 - 21:00
Vrijdag: 11:30 - 21:00
Zaterdag: 11:30 - 21:00
Zondag: 15:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: bosporus thuisbezorgd, doner kebab de bilt, shoarma bilthoven
Recensies
Slechtste zaak van heel de provincie Utrecht geworden.. gierige broodjes.. ik kwam hier meerdere keren per week maar kom er nu nooit meer.. door een fout toch sla op me broodjes ok kan gebeuren maar als je dan terug gaat trekt die voor je neus de sla eraf wat dan dus al overal tussen zit en gooit er wat vlees bij en je krijgt je broodje terug.. ik ben zelf kok en dit is de grootste doodzonde die je maar kan doen ik een eettent... Echt heel Slecht!!!!! Mij zie je hier nu niet meer echt een teleurstelling...
Volgens de site tot 23.00 uur open maar op zaterdagavond om 22.45 gesloten!
Wat een slechte zaak. Ze hadden mijn kapsalon binnen 2 minuten klaar terwijl er niks vers achter de toonbank lag. Er hing ook geen vlees aan het spit dus waarschijnlijk van de dag ervoor of nog erger. Daarnaast was het ook nog eens ontzettend smerig. Ik kom hier niet weer.
Alle slechte recensies zijn van n jaar of meer geleden. Nu is t n stuk beter!! Heerlijke Turkse pizza, goed belegd, lekker mals lamsvlees, lekkere knoflooksaus. Kortom: voor herhaling vatbaar
Onvriendelijk personeel, begroeten je mompelend, zonder je aan te kijken en pas als je zelf wat gezegd hebt. Als je je bestelling hebt doorgegeven en je wacht met geld in je handen, laten ze je net zo lang staan totdat je zelf maar vraagt of je mag betalen. Dan krijg je te horen dat het achteraf moet. Dit is drie keer zo gegaan terwijl ik de enige klant in de zaak was. Turkse pizza met sla zonder kaas voor 3 euro vind ik ook duur voor de locatie en kwaliteit die je krijgt. Waren twee keer lauw en sla niet vers, weinig smaak. De gunfactor ligt veel te laag om terug te komen. Als het personeel vriendelijker was zou ik me ondanks de prijs-kwaliteitsverhouding regelmatig laten verleiden tot een Turkse pizza. Tegenhangers: Schone, mooie zaak en snelle service.
Lang trouwe afhaal-klant geweest. De meeste dingen die zij te bieden hebben zijn best lekker.. als je krijgt waar je om vraagt tenminste. Altijd persoonlijk ernaartoe gegaan, en de afgelopen tig keer kregen zij het steeds weer voor elkaar om mijn order verkeerd uit te voeren. Vraag je om kalfsvlees, krijg je oude, ranzige en veel te zoute kippenvlees. Ik vroeg om sambal, en zij vroegen daarna nog even of ik sambal wilde, kreeg geen sambal. Na de zoveelste keer nooit meer terug gekomen. Oplichters verdienen mijn geld niet. Wat mij betreft zijn zij deze ene ster die ik ze geef ver van waard.
Zelf even afgehaald. Er werd wat gerommeld in de keuken. Stond binnen 5 minuten weer buiten, vond ik zelf aan de snelle kant, maar ik gaf hen de voordeel van de twijfel. Eenmaal thuis 2 minuten een lauwe hap. Smaak redelijk, kon mij alleen niet voorstellen dat dit allemaal net gemaakt was.....In deze corona tijden met een blote hand in de bakken met sla grijpen werd ik ook niet vrolijk van. Kom op. mannen dat kan echt beter.
Ik bezoek opnieuw lunch room bospuros o. Dat mijn eerdere review deze plek niet de credit gaf die hij verdient. Lunch room bospuros is een klein döner lunch room in de bilt bij de rotonde vlakbij de zeemeeman. De plek zelf heeft de ruimte goed benut en is een goede aanrader voor een hapje eten met vrienden. Het eten is natuurlijk goed goed en al moet ik het zelf zeggen rivaalt tegen de populairdere döner compani. Door de kleine ruimte kun he ze zien koken en dat is mooi om te zien. Er is niet echt spreken van personeel meer eigenaren maar dat maakt verder niet uit. De prijs is in verhouding met de kwaliteit dus dat zal je zeker niet tegen vallen.
Durum doner zo vettig dat we de hele bodem van de tas waarin het was mee gegeven konden vullen met overtollig vet. Vlees is veel te zout en proefde ook niet vers. Je krijgt amper salade of saus erop. Ik gooi nooit graag eten weg maar dit keer wel.
De beste turkse pizzas en kapsalons die ik ooit heb gegeten!! Zeker een aanrader en ook een zeer snelle bezorging en vriendelijke medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid