facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunchcafé Unyk

Lunchcafé Unyk

Info

Bij Lunchcafé Unyk kunnen mensen met een verstandelijke beperking aan de slag. Wij maken ontbijt, lunch en verzorgen de catering voor bedrijven.

Geschiedenis

Welkom bij lunchcafé Unyk!

Ons lunchcafé is een geschikte en vooral unieke plek om te genieten van onze huisgemaakte lekkernijen, een heerlijk bakje koffie, een lunch of borrel.

Bij lunchcafé Unyk werken wij met jongeren met een verstandelijke beperking. Door onze prachtige medewerkers op een verantwoorde manier in te zetten, structuur en ervaring te bieden op de werkvloer, halen wij het beste uit deze bijzondere mensen. Onze enthousiaste en vriendelijke bediening staat elke maandag t/m zaterdag voor u klaar!

Maar er is meer...

Naast de activiteiten in ons lunchcafé kunt u ook voor catering bij ons terecht, wij bereiden ontbijt, lunch, diner, hapjes op maat en leveren op gewenste locatie. Genieten van een lekkere daghap is tevens mogelijk tegen een eerlijke prijs.

Ook kunt u bij ons terecht voor kinderfeestjes, wat is er nou leuker om je eigen pannenkoek of cupcakes te maken en deze vervolgens samen op te smikkelen... Onze locatie leent zich ook prima zakelijke bijeenkomsten en feestjes. Regelmatig zullen er ook workshops plaatsvinden.

Tevens is Kim & You Korean Dinner Service onderdeel van Unyk. Dankzij de brede ervaringen bundelen wij op deze manier al onze mogelijkheden.
www.kim-yoo.nl

Adres: Grootzand 25, 8601AR Sneek
Telefoonnummer: 0515 820906
ln.kynuefachcnul@ofni
Stad: Sneek
Route: Grootzand 25
Postcode: 8601AR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: lunchcafé unyk grootzand sneek, brownies en downies sneek, lunchroom sneek
Recensies
Voor de eerste keer bij jullie besteld. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. Lieve mensen wat een lekkere UNIEKE tosti's.
Fantastische zaak met een erg gezellige sfeer! Prijs kwaliteit verhouding zeer goed heb genoten van mijn eten. De koreaanse keuken is ook zeker een aanrader om eens wat nieuws te proberen. Bediening is ook erg goed. Ruime kaart dus voor iedereen zit er wel wat lekkers tussen. Ga hier zeker vaker heen!
Goed eten en echt super vriendelijk personeel! Aanrader! Tas vol eten voor €25. Alle kimchi bij gerechtjes waren ook top!
Burger besteld via thuisbezorgd het broodje, was klef, de burger zelf was heel droog en het spek dat op de burger moest zitten was nergens te bekennen. De patat vond ik zeer telleurstellend het was slap en ontbrak aan zout. Ik raad het niet aan om hier te bestellen, je kan beter bij een echte snackbar bestellen, die wel kwaliteit kan leveren tegen een lagere prijs.
Dus ik kwam wat later thuis en had geen zin meer om zelf te koken, maar ik zat ook niet te wachten op een vette pizza of iets dergelijks. Zo kwam ik terecht bij Lunchcafe Unyk, waar ik nog niet eerder van gehoord had. Hier bieden ze diverse gezonde maaltijden aan, waaronder pokebowls. Nou, dat klinkt super en ik bestel dat voor een best schappelijk prijsje ook. Bezorger komt mn eten brengen en ik was verrast om te zien dat het werd bezorgd met een salade er naast, nog wat groentes en een toetje zelfs. Servetje en tandenstoker er bij met een pepermuntje voor er na. En de pokebowl zelf was een flinke bak ook. Hier kan ik morgenmiddag nog lekker van lunchen, want goed smaakt het zeker. Heel erg bedankt! Ik ga zeker vaker bestellen!
Vriendelijk personeel. Koffie zeer matig, overjarige appeltaart en oude jus uit n pak met een bijsmaakje. Doorlopen maar.
Altijd een gevoel van thuiskomen en het eten is van een topkwaliteit. Ikzelf ben enorm fan van de normale omgangsvorm en de gezelligheid. Professionals in het omgaan met mensen in de zuiverste zin van het woord. Kort om relaxte sfeer en een topkwaliteit met goed betaalbare gerechten.
schimmel op mijn eten, 4x heen gebeld maar nemen niet op…. GADVERDAMME !!!!
Gezellige sfeer, vriendelijke mensen, nu nog wat investeren in goede koffie en dan is het zeker een aanrader
Fantastisch hamburgers had er 2 besteld zat bij de eerste al vol en ik ben een grote eter een echt aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid