facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunchcafé curcuma

Lunchcafé curcuma

Info

Bij Lunchcafé curcuma kun je koffie drinken, biologisch en vegetarisch lunchen en brunchen, snacken of iets mee naar huis nemen.



"Lunchcafé curcuma is een biologisch vegetarische lunchroom, met veel veganistische opties. Voor veel van onze klanten is het als thuiskomen. Genieten van een heerlijke lunch, kopje koffie en gebak of een borrel in een sfeervolle, groene ambiance. Al onze producten zijn biologisch, vegetarisch of veganistisch en huisgemaakt. ​Wij kiezen voor pure, biologische producten zonder bewerkingen en onnodige toevoegingen. Zo bevat ons gebak geen geraffineerde suikers. Met onze vegetarische- en veganistische gerechten draagt Curcuma ook een steentje bij aan een duurzame wereld."
Adres: Korte Groenendaal 21, 2801 JP Gouda
Telefoonnummer: 0648117954
Stad: Gouda
Route: Korte Groenendaal 21
Postcode: 2801 JP



op zoek naar gerelateerd: Curcuma Gouda menu, Lunchen Gouda, Kruim Gouda, Kleischuur Gouda, Lunchbuffet Gouda, Museumcafé Gouda, Brunch Gouda, Juuls Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pomms' Gouda Pomms' Gouda 256 meter Heerlijke echte friet! Met zorg bereid en dat proef je. Probeer ook de vestiging in ...
Recensies
Mooi opgemaakte borden, alles vegetarisch of vegan. Originele gerechten en ik kan de sapjes ook van harte aanbevelen met name de bieten-citroen-basilicum-gember. Fijne sfeer, mooie zaak is het. Enige verbetering, is dat de porties wel iets groter mogen en het duurt wel even voordat je eten hebt.
Ontzettend fijne en lekkere lunch gehad met mijn moeder bij curcuma ook dankzij het leuke personeel. Een echte hotspot in Gouda!
Ik heb heerlijk geluncht vandaag, eten was erg lekker en vers. Leuke sfeer en mooie decoratie
Na meerdere teleurstellende menukaarten te hebben bekeken, zijn wij via Google bij lunchcafé curcuma terechtgekomen. We stonden per toeval ook nog eens op de hoek dus geen twijfel mogelijk dat we daar moesten eten ;- En wat hebben we daar overheerlijk gezond gegeten, een explosie aan smaak en heerlijke geuren! Kortom een aanrader. Wij gaan zeker nog eens terug!
Hele lieve dames en heer, we zijn netjes en fijn behandeld, er was voor ieder wat wils zowel vegan als vega, het was echt lekker zowel de soep als broodjes en taartjes. Vond het interieur ook gezellig P.s je kan hier gezonde versies van chocopasta kopen zonder toegevoegde suikers, bedankt dat ik een potje mocht meenemen tot gauw
Leuke toffe plek. Kom er graag een koffietje doen én een omelet eten aanrader. Het aanbod van eten is divers en lekker. Zelfs voor een niet vegetariër!
Altijd heerlijk als we hier komen.Eten: 5/5
De aardappelwafel met linzen en groente is heerlijk! En het frambozentaartje was op voor ik een foto kon nemen. Heel aardige bediening en n heel fijne plek.
Wat was het weer fijn om met onze Tafeltijdgroep een gastvrij onthaal te krijgen bij dit gezellige lunchcafe! Er was ruimte voor onze eigen inbreng onder het genot van een drankje en daarna werd er een heerlijke vegetarische lunch geserveerd. Onze regenboogkaars stond op tafel en de gastheer en gastvrouw waren allerhartelijkst! Hopelijk komen er de volgende keer nog meer mensen.
Leuke inrichting, maar de menukaart is niet heel bijzonder. Leuk om tussendoor eens langs te gaan, personeel is vriendelijk en de zaak is ook netjes onderhouden. Als je van "bijzondere" dingen houd is het wel een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid