facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lumière Cinema Maastricht

Lumière Cinema Maastricht
"Bij Lumière Cinema zie je de nieuwste arthousefilms, duik je samen met makers in de boeiendste films en documentaires en beleef je nogmaals die ene filmklassieker op het witte doek. Daarnaast kun je in ons sfeervolle Restaurant Café genieten van een uitgebreid driegangendiner, een snelle hap voorafgaand aan de film of borrelen tot in de late uurtjes. Schijnt de zon? Dan is ons aan het water gelegen terras de perfecte plek om van het mooie weer te genieten."
Adres: Bassin 88 , Maastricht 6211 AK, NL
Telefoonnummer: 043 321 4080
Stad: Maastricht
Route: Bassin 88
Postcode: 6211 AK


Openingstijden

Maandag: 11:00-01:00
Dinsdag: 11:00-01:00
Woensdag: 11:00-01:00
Donderdag: 11:00-01:00
Vrijdag: 11:00-02:00
Zaterdag: 11:00-02:00
Zondag: 11:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: lumiere maastricht restaurant, bioscoop maastricht, lumiere films, pathe maastricht, lumiere maastricht parkeren, pathe maastricht programma, lumiere restaurant, euroscoop maastricht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lumière Cinema Lumière Cinema 90 meter Hip sfeervol restaurant met goede bediening en koks in de keuken welke smaak en kwali...
Pathé Maastricht Pathé Maastricht 107 meter
Pathé Pathé 160 meter Aangenaam klein complex met maar 8 zalen . Ruime keuze aan versnaperingen De prijzen...
Euroscoop Euroscoop 907 meter Mooie bioscoop. Alles goed geregeld
Euroscoop Maastricht Euroscoop Maastricht 920 meter Aangenaam klein complex met maar 8 zalen . Ruime keuze aan versnaperingen De prijzen...
Bioscoop Lanaken Bioscoop Lanaken 4 km We gingen met z'n twee naar de bios. De zaal die wij hadden was relatief klein, wat o...
Recensies
Hip sfeervol restaurant met goede bediening en koks in de keuken welke smaak en kwaliteit serveren. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Handig als je wil eten voor aanvang film. Een echte aanrader dus. Wel op tijd reserveren ook om relaxed te kunnen eten.
Best een prima maaltijd. De ribeye met chimmichurri was op smaak maar hier en daar taai. De ravioli was heerlijk van smaak, maar een kleine maaltijd en in een saus die meer op een soepje leek. Blij dat er frietjes werden geserveerd met de ribeye, zodat we toch voldaan weer op pad konden. Wijntje en lokale bier waren erg lekker en aan te raden. Al met al een vrij prijzig voor wat het was maar wel lekker diner.
Nooit meer daar reserveren. Op 3-12 geserveerd voor 4 personen om te dineren op 18-12 bellen ze 4 uur vooraf aan onze afspraak om te zeggen dat ze zelf een kerstborrel hebben en wij dus niet kunnen komen. Gevraagd waarom ze niet eerder gebeld hebben zodat we nog ergens anders hadden kunnen reserveren maar ze vertelde doodleuk hebben we niet gezien. Ook gevraagd hoe gaan ze dit oplossen : niet!!!! Chapeu erg klantvriendelijk
Het brood was lekker, maar de smakeloze hummus en keiharde kruidenboter sloegen nergens op, evenals de tomatensoep uit een pakje...zogenaamde dagsoep. Mensen, doe hier een drankje en geniet van de prachtige locatie én de films, maar voor het eten kun je hier beter wegblijven.
De bediening is heel attent. De kindermenu's zijn niet geschikt voor alle kinderen. Er is een speelhoek waar jonge kinderen zich prima kunnen vermaken. Ik heb een zwak voor oude heringerichte fabrieks gebouwen, dus kon mijn hart hier absoluut ophalen.
Filmhuis Lumiere zit sowieso in een fraai voormalig fabriekspand maar in het restaurant is de industriële look volledig zichtbaar. Eten kan ik niet beoordelen want we wilden alleen wat drinken na de film, maar ze bieden veel lekkere cocktails aan met film gerelateerde namen. Dus: probeer die Pink Panther of White Russian eens!
Na anderhalf uur wachten kreeg ik eigenlijk mijn VOORGERECHT !! Slechte communicatie met de keuken en de bediening heel erg teleurgesteld . En om sorry te zeggen geven ze een gratis drankje Ik ga liever thuis drinken voordat dat ook een half uur duurt .
Te bereiken vanaf het station door een wandeling over de brug met een prachtig uitzicht, om vervolgens door een gedeelte van Maastricht te wandelen waar je anders niet zou komen! Bioscoop een heel mooie locatie.
Prima sfeer en goede plek, maar; ondanks dat de bediening aardig was duurde het verschrikkelijk lang en werden we vergeten in het opnemen van drankjes etc. Geen aanrader.
Dat is een plek waar alles perfect is ! Eten, interior, atmosphere..gewoon echt bijzonder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid