facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lumen

Lumen

Info

Wijkvoorziening Lumen is het hart van de wijk Velve-Lindenhof. Lumen is van- en voor de wijk! Dat betekent dat de bewoners elkaar hier kunnen ontmoeten.

Geschiedenis

Wijkvoorziening Lumen is het nieuwe hart van de wijk Velve-Lindenhof. Lumen is van- en voor de wijk! Dat betekent dat de bewoners elkaar hier kunnen ontmoeten, dat er leuke sociale contacten zijn en dat men zich verbonden voelt met de wijk. Het moderne, prachtig vormgegeven wijkgebouw is ontworpen en gebouwd met respect voor de wensen en de leefstijl van Velve-Lindenhof.

Adres: Velveweg 54, 7533 XK Enschede
Telefoonnummer: 053- 475 7465
Stad: Enschede
Route: Velveweg 54
Postcode: 7533 XK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Peuterspeelzaal Lumen, Stroinkshuis, Prismare Enschede, Lumen betekenis, Openingstijden Prismare Enschede, Mijn lumen, Filmhuis Lumen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buurthuis Dolphia Enschede Buurthuis Dolphia Enschede 2 km Top locatie voor een leuk prijsje en voor een feestje
SkyBox SkyBox 5 km Vertaald door Google Leuke plek voor studenten om te wonen Origineel Nice place for ...
Recensies
Mooi modern gebouw met allerlei handige zaken bij elkaar zodat de schoolkinderen vaak onder schooltijd of aansluitend hulp of begeleiding kunnen krijgen van een van de bedrijven. Ook veel wijkactiviteiten. Mooie keuken waar maaltijden bereid kunnen worden. Gratis parkeren in de omgeving.
Een basis school in de wijk : velve.Met ruimte voor andere activiteiten. Makkelijk bereikbaar voor fietsende & wandelende ouders. Helaas is de school ' minder' geworden. Onder de leiding van de " oude " directeur was het een super school. Nu wordt er snel een etiket op kinderen geplakt.
Hele leuke school ik zit in groep7 er zijn wel veel snitchers
Mooie plek. Ideal voor Arabisch les.
Fraaie locatie voor het organiseren van bijeenkomsten.
Prachtig gebouw. Erg mooi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid