facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lukx

Adres: Bloemendaalseweg 59 , Bloemendaal 2061 CL, NL
Telefoonnummer: 023 527 6769
Stad: Bloemendaal
Route: Bloemendaalseweg 59
Postcode: 2061 CL



op zoek naar gerelateerd: Opticien bloemendaal Gouda, Beste opticien Haarlem, Opticien Haarlem Centrum, EyeCare Bloemendaal, Opticien Haarlem Noord, Contactlenzen Haarlem, Federmann Haarlem, Opticien Heemstede
Recensies
Vandaag naar opticien geweest. Bij nu Eye Care in Bloemendaal kennen ze mij, dus dacht ik daar wel goed geholpen te worden. Het euvel was eenvoudig volgens mij nl. een schroefje. De werkelijkheid bleek anders. In het pootje zat een breuk, waardoor het montuur uit elkaar viel en niet meer gerepareerd kon worden. Gaat de mij bekende vestigingsmanager Andre op zoek naar een montuur waar de glazen in passen. Glazen overgezet. Kosten ??? Niente. Overzetten gratis, montuur gratis, terwijl het kapotte exemplaar daar niet eens gekocht is. Dat was hen bekend. Maar onder het motto: Jij hebt al genoeg bij Richard/Lukx besteed. Hoezo service ! Een absolute aanrader dus. Vriendelijke en gastvrije manier van te woord staan.
Nu 2 afspraken gehad met Maarten om mijn ogen te controleren. Wat ben ik onwijs blij dat hij daar werkt. Kundig, behulpzaam en zeer gastvrij. Echt een aanrader!
Prachtige winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel, een persoonlijke benadering en ik ben erg blij met mijn bril/lenzen.
Altijd erg goede service, en de nazorg is ook fantastisch... aanrader
Netjes geholpen en er echt de tijd genomen voor de klanten.
Prachtige winkel met heel fijn personeel en een persoonlijke benadering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid