facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lukkie Zijlstra, Praktijk voor BSM

Lukkie Zijlstra, Praktijk voor BSM

Info

Praktijk voor Brain Stimulating Method.
Praktijk voor de behandeling van leer, ontwikkeling en gedragsproblemen.

Geschiedenis

Behandeling van (jonge) mensen met:
-gedragsstoornissen
-een persoonlijkheidstoornis
-ernstig Niet Aangeboren Hersenletsel.
-Coma-patienten en (ex)-coma patïenten
-Gevolgen van CVA en/ of een herseninfract.



"BSM therapie is een methode om het zenuwstelsel te stimuleren. Deze unieke methode is bij alle leeftijden toepasbaar voor de behandeling van diverse stoornissen in leren en gedrag."
Adres: Stoofweg 14, 4315 CA Dreischor
Telefoonnummer: 0111-401450
Stad: Dreischor
Route: Stoofweg 14
Postcode: 4315 CA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rana Feet Rana Feet 497 meter Schitterend park. Een oase van rust. Je verwacht het niet, maar je gaat het deurtje d...
Recensies
Ontzettend goede ervaringen met mw. Zijlstra en BSM therapie. Kind van 3 jaar met hersenschade NAH wat zich uitte in moeizame prikkelverwerking en ontwikkelingsachterstand. Na een paar sessies was er al een hele mooie vooruitgang te zien; niet alleen tav de prikkelverwerking maar ook lichamelijk zagen we progressie, het kind liep ineens veel beter en had meer evenwicht etc. Ook de integriteit en benadering naar het kind toe heb ik als fijn ervaren. Zeker aan te raden!
Ook ik heb bij verschillende overheids instanties navraag gedaan, maar mevrouw Zijlstra is nergens bekend als jeugdhulpverlener. Zij zegt dat zij in belang van de kinderen handelt, ikzelf heb hier ernstige twijfels over. Via deze weg wil ik tegen Mevr Zijlstra zeggen dat ik contact heb met Jeroen Busscher. Ouders die de kinderen willen toevertrouwen aan Mevr Zijlstra, doe het niet. Mevrouw Zijlstra ik had op zijn minst wel een reactie verwacht van u, maar ja zoals ik al dacht reageert u niet op klachten. Goedemiddag Mevrouw Zijlstra, Ik heb uw brief ontvangen, en ik wil u bij deze berichten dat ik mijn review niet verwijder. Ik benadruk het nogmaals, ouders die hun kinderen willen toevertrouwen aan Praktijk voor BSM, aub doe het niet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid