facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luken Wonen en Slapen Nibbixwoud

"Sfeervolle woonwinkel met o.a. bedden en matrassen, boxsprings, vloeren, gordijnen, Luxaflex raambekleding, buitenzonwering en inbouwkasten. Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.Dinsdag t/m zaterdag geopend. Op maandag en in de avonduren alleen geopend op afspraak."
Adres: 1A Ganker, 1688 CR Nibbixwoud
Telefoonnummer: +31229575117
Stad: Nibbixwoud
Route: 1A Ganker
Postcode: 1688 CR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Erik heeft voor ons nieuwe bedrijfspand in Zwaagdijk-Oost het leggen van de vloeren in de kantine en de kantoren verzorgd. Wij zijn hier erg tevreden over In het voortraject zijn wij uitstekend geholpen met het matchen van de verschillende materialen zoals het combineren van pvc met tapijttegels. In de showroom van Luken kregen wij goede impressies waardoor we vrij snel een beslissing konden maken. Enkele weken later werd er aangevangen met het verwerken van het vloeren design. Bij ons bestond het design uit de pvc vloer leggen voor de wandelpaden en tapijttegels leggen voor de werkeilanden. Dit verliep snel en erg precies. Binnen enkele dagen konden wij ons nieuwe kantoor betrekken. Opvallend vonden wij steeds de goede communicatie met Erik, zijn betrokkenheid bij ons project en brede vakkennis. Het eindresultaat is echt prachtig, bedankt!
Wat een fantastische jaloezieën en gordijnen heb ik in mijn slaapkamer. Ik ben blij met het advies wat ik kreeg. Goeie service en gezellige werknemers.
Blij met mijn keuze voor Luken! Goed advies gekregen en fijne communicatie. Ben zeer tevreden over m’n nieuwe vloer, echt een keurig eindresultaat. Vakwerk!
Had problemen met mijn trapbekleding. Werd direkt snel en goed opgelost. En dat na 2 jaar gelegd te zijn. Echt super.
Gisteren zijn de door ons bestelde gordijnen en luxaflex opgehangen. Super! Perfecte service in de winkel. Eigenaar Erik Luken heeft verstand van zaken en adviseert perfect. Ook de montage door collega Ko is erg goed uitgevoerd. Chapeau!
Prima service, ook als er achteraf iets mis is met het product.
Wat een winkel... Veel te veel keuze.. Teveel mogelijkheden... Maar wat een prachtige spullen
Goede persoonlijke service. Uitstekend advies en resultaat.
Prachtig vakwerk geleverd!
Ouderwets goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid