facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lukassen Tweewielers Wehl

Lukassen Tweewielers Wehl
Adres: Catharinastraat 21, 7031BD Wehl
Telefoonnummer: 0314681400
Stad: Wehl
Route: Catharinastraat 21
Postcode: 7031BD



op zoek naar gerelateerd: Lukassen Wehl openingstijden, Lukassen Zevenaar openingstijden, Tweedehands fietsen Zevenaar, Fietsenwinkel Doetinchem, Fietsenwinkel Didam, Fluit Tweewielers, Tweedehands fietsen Doetinchem, Fietsenwinkel Zevenaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 0 meter Met veel plezier en professionele hulp van lukassen een van de top merken hybride fie...
Recensies
Met veel plezier en professionele hulp van lukassen een van de top merken hybride fiets gekocht. Plus een tevreden inruil prijs gekregen voor mijn fiets. Ik kan je Lukassen Tweewielers dan ook van harte aanbevelen.
Afgelopen zaterdag een prachtige nieuwe fiets Gazelle Orange c8, petrolblue uitgezocht. Heel goed en geduldig geholpen, maar in de loop van de week kwam ik toch nog wat aan het twijfelen. Het was geen probleem om even lang te komen om nog wat andere fietsen te proberen. Uiteindelijk was de eerste toch de beste en die heb ik vanmiddag al opghaald. Dat is trouwens ook heel fijn, ze hebben een groot aantal fietsn op voorraad en daardoor kan je je nieuwe fiets meteen meenemen en hoef je er niet 4 weken op te wachten Ik woon in Doetinchem en ben daar bij verschillende fietswinkels geweest, maar daar was ik al heel gauw klaar. Die paar kilometer naar Wehl was het helemaal waard!
Ik was opzoek naar een goede fietszadel voor mijn e-bike, zij hebben mij prima geadviseerd welke voor mij het beste was en vervolgens gelijk gemonteerd op mijn fiets. Ik ben ontzettend tevreden hiermee. Dit is een bedrijf waar de service hoog in het vaandel staat.
Afgelopen jaar tijdens de vakantie bij toeval bij Lukassen in Wehl terecht gekomen met een klein schakel probleempje van mij E bike. Ik werd gelijk vriendelijk geholpen. In de prachtige winkel stond een enorme voorraad met E bikes. Mijn oog viel op een Cube Kathmandu. Er werd gelijk aangeboden een proefrit je te maken. Was in een woord geweldig. De prijs kwamen we ook snel uit. Afgelopen week een nieuwe E bike gekocht voor mijn vrouw. Wederom geweldig geholpen. Ook de prijs was prima. We hebben de nieuwe fiets gelijk mee kunnen nemen. Ondanks dat we ruim een uur heen en een uur terug moeten rijden met de auto gaan we zeker weer richting Wehl als daar aanleiding voor mocht zijn. Timo bedankt voor de geweldige service
Onderhoud aan mijn e-bike gehad. Extra kosten werden keurig eerst overlegd. Ik kreeg een gloednieuwe leen e-bike mee! Geweldige service en altijd een vriendelijk praatje! Al heel lang met veel plezier klant.
Fijne winkel met ruime keuze. Wij zijn zeer tevreden . Echt een aanrader om er een fiets te kopen je word er goed geholpen.
Gister hier mijn achterband laten vervangen. Zowel de prijs als de service en vriendelijke zeer snelle afhandeling waren gewoon top. Ik weet waar ik voortaan voor fietsgerelateerde zaken heen ga. Topzaak
Zeer tevreden over de communicatie. service en adviezen. Een afspraak voor de onderhoudsbeurt viel gemakkelijk te maken. De servicebeurt van de fietsen was op tijd afgerond, we kregen zelfs bericht dat de fietsen al opgehaald konden worden.
Kon mijn nieuwe ebike niet deblokkeren. Medewerker heeft mij op zaterdagmiddag prima geholpen. Uitstekende service!
Vriendelijke mensen. Goed geadviseerd top fiets!! Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid