facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luizter

Info

Wij vertellen Luizterverhalen en verzorgen live achtergrondmuziek tijdens bijzondere momenten zoals tijdens receptie,diner of trouwceremonie.

Geschiedenis

Luizter brengt live achtergrondmuziek op diverse sfeervolle momenten. Denk aan een diner, receptie, trouwdag en talloze evenementen. Kijk op www.luizter.nl voor uitgebreide informatie.



"Een Luizterverhaal is een verhaal waarin memorabele momenten met woorden en muziek tot de grootste hoogte worden getild. Een verhaal waarin mensen bedankt en bezongen worden, waarin het leven en de liefde gevierd wordt. In uw eigen woorden, uitgevoerd door mensen die begrijpen wat het is om gevoelens te verwoorden en tot in het hart te laten raken."
Adres: iepenlaan 26, 4661WN Halsteren
Telefoonnummer: 0614662155
ln.retziul@ofni
Stad: Halsteren
Route: iepenlaan 26
Postcode: 4661WN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: luizter ceremonie, luizter verhaal, luizter youtube, muzikale levensloop, luizterverhaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lydia en Ikebana - Japans bloemschikken Lydia en Ikebana - Japans bloemschikken 1 km In een workshop van ca. 3 uur kun je ervaren hoe het is om Ikebana te beoefenen.
Recensies
Museum De Meestoof in Sint-Annaland bestaat 50 jaar. Op 1 april 2023 is dit herdacht en gevierd. Bij de openingsceremonie van het jubeljaar was het Luizterverhaal van Jolanda en Jörgen niet alleen indrukwekkend maar ook liefdevol en grappig. De gekozen muziek sloot zo mooi aan bij het verhaal over de 50-jarige geschiedenis van het museum. In de voorbereiding kregen wij, als organisatie, voldoende ruimte voor aanvullingen en opmerkingen op het verhaal. Deze zijn zeer vakkundig verwerkt. Kortom; vakwerk. Museum De Meestoof Streekmuseum voor Tholen en Sint Philipsland
Het Luizterverhaal van Jörgen en Jolanda was een hele mooie en originele toevoeging aan het programma voorafgaand aan ons 40-jarig jubileumfeest. Ze hebben in de voorbereiding goed naar ons geluisterd en ons verhaal op een mooie manier vertolkt. Er werd in de zaal zelfs hier en daar een traantje weggepinkt!
Dankzij Jörgen en Jolanda hebben wij zo'n fantastische liefdevolle huwelijksvoltrekking gehad! Zij hebben het voor elkaar gekregen om niet alleen voor ons de ceremonie bijzonder te maken maar ook voor al onze dierbaren die erbij waren! Om nooit te vergeten....
Jörgen en Jolanda. Wat een dream team. En pracht koppel. Op een trouwbeurs in Rotterdam na 3 seconde kippenvel. We hadden ons budget eigelijk al rond. Maar deze ceremonie was zo pakkend. Zoo mooi. Dit moesten we ook hebben. We hadden gelijk een klik en alles liep super soepel. Daar was de dag zelf. Je kan niet meer geven dan 5 sterren. Dit was geen 5 sterren waardig. Maar minimaal 10 sterren. Het verhaal zo mooi zo kloppend. En vertelt of ze er zelf bij waren. Werkelijk waar iedereen vond het zo een bijzondere ervaring. Zo puur zuiver en echt. Kippevel tranen bij iedereen. Zelfs de videograaf die ons niet kon hield het niet droog. Kortom echt geweldig. Een aanrader voor iedereen die van muziek houdt.
Wauw!! Wat een fantastische trouwceremonie hebben wij gehad dankzij Luizter! Al tijdens het kennismakingsgesprek hadden wij een goed gevoel bij Jolanda en Jorgen. Zij weten als geen ander je liefdes/ levensverhaal om te zetten in een mooi, ontroerend en soms ook grappig Luizterverhaal. Dit verhaal ging niet alleen over ons, maar ook over onze lieve familie en vrienden. Wij vonden het belangrijk om hen te bedanken dat zij in ons leven zijn. Jolanda en Jorgen hebben dit fantastisch gedaan, en dit precies overgebracht zoals wij het voelden. Wij hadden het meest uitgebreide pakket, waarbij Jolanda wordt benoemd tot BABS voor 1 dag, zodat zij ons ook officieel heeft kunnen trouwen. Wat bijzonder was dat! Niemand van onze gasten wist dat Luizter zou komen, dit was dan ook een SUPER verrassing. Niemand had ooit van Luizter gehoord, en iedereen was MEGA enthousiast over de persoonlijke ceremonie. Al met al zijn wij dus ontzettend enthousiast over Luizter en zullen we hen aan iedereen aanraden!!
Luizter heeft een prachtig muziekverhaal gebracht over het 10 jarig bestaan van natuurbegraafplaats Heidepol. Alles was erin verwerkt. Geschiedenis, toekomst, verbinding, natuur, troost. Ik had me geen betere vertolker van ons bijzondere verhaal kunnen wensen. En Jolanda en Jörgen zijn ook nog eens geweldige mensen om mee te werken.
Wat een bijzondere avond hebben we gehad. Door het verhaal met prachtige liedjes te vertellen krijg je een hele andere beleving van het pad wat bewandeld is door de jaren heen. Onze directeur nam afscheid van ons bedrijf. Ook hij heeft hier een prachtige herinnering aan overgehouden. Hj was blij, ontroerd en sprakeloos. Door Luizter is dit een onvergetelijke avond geworden.
Op 11 december hebben Roosje en Jorgen van Luizter onze bruiloft pracht gemaakt. Zij verzorgde de ceremonie samen met mijn broertje die het officiële gedeelte deed en het was geweldig. Al in de ontmoeting en de gesprekken met Roosje was het heel fijn en voelde we ons heel erg op ons gemak. Ook toen onze bruiloft 1 jaar verschoof en daarna 1 week werd vervroegd waren ze heel flexibel en gingen zonder problemen mee. Het luizterverhaal was geweldig echt een kunst hoe ze zoiets moois hebben gemaakt uit onze aangebrachte informatie. De combinatie met de liedjes is uniek en al onze gasten waren verrast en vonden het prachtig. Roosje haar stem heeft iedereen betoverd.
Voor ieder evenement is Luizter de juiste partner! Wij hebben met de Singelloop ons feest ´opgeluizterd´ met luizter. Die raakte precies de juiste snaar!
Luizter is geweldig! een fantastische manier om welk verhaal dan ook kracht bij te zetten. Stijlvol, deskundig, professioneel. Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid