facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luinstra Fietsen

Luinstra Fietsen

Info

Luinstra Fietsen is al meer dan 10 Jaar een begrip.

Adres: voorstraat 108, 9291 CN Kollum
Telefoonnummer: 0511 454451
Stad: Kollum
Route: voorstraat 108
Postcode: 9291 CN



op zoek naar gerelateerd: Luinstra Kollum Marktplaats, Luinstra Kollum Overleden, Luinstra fietsen Buitenpost, Fietsverhuur Kollum, Elektrische fiets heren, Elektrische fiets dames, Fietsenwinkel Kollumerzwaag, Wiersma Fietsen
Recensies
Na vele pogingen om een mooie elektrische fiets aan te schaffen bij andere fietsverkopers, het weer bij Luinstra Kollum geprobeerd. Ik ben weer super geholpen. Denken goed met je mee en brengen de fiets zelfs op locatie in Groningen. Super tevreden en heel erg blij met de fiets! Bedankt maar weer!
Tweede keer al een fiets hier gekocht. Vriendelijk, eerlijk en behulpzaam. Goede betaalbare fietsen met kwaliteit. Vandaag deze fiets gekocht, wordt eerst nog netjes na gekeken voordat wij deze fiets kunnen krijgen super
Uitstekende service. Ze brengen en halen je fiets ter reparatie. Ze denken goed met je mee!
Super service! Fiets wordt thuis netjes afgeleverd en dan nog juist afgesteld. Duidelijk en heldere communicatie. Patrick heeft ons erg goed geholpen bij het maken van de juiste keuze. Je hebt tegenwoordig het gevoel dat de fietsen als warme broodjes de toonbank over vliegen, maar hier wordt ie wel even extra rijk belegd! Dikke duim!!!
Zeer kundig en klantvriendelijke fietsenzaak met service hoog in het vaandel. Ook om fietsen te huren voor een mooie tocht in de omgeving. Onlangs tweedehands fiets gekocht voor zoonlief voor 175 euro. Werd thuis afgeleverd met nieuwe banden, standaard en volledige servicebeurt. Top adres!
Jammer om te zien dat sommige mensen het internet snel weten te vinden wanneer zij niet tevreden zijn over de service. Daarom voel ik mij dan ook genoodzaakt om dan ook een review te schrijven. Ik kom al jaren naar fietsenwinkel Luinstra en ben dan ook zeer tevreden. Er staat een ruim aanbod fietsen in de winkel van diverse merken. Het personeel dat in de winkel staat geeft vakkundig en goed advies. Ben altijd goed behandeld en voor het inruilen van je huidige fiets bij aankoop van een nieuwe, krijg je een goede prijs. Al met al zal ik deze fietsenwinkel aanraden, en blijf hier mijn nieuwe fietsen en die van onze kinderen kopen. Top winkel met top service!
Wat een toppers bij Luinstra. Eerste dag vakantie. fiets beschadigd slag in het achterwiel. Bij luinstra vakkundig en snel op gelost . Ontzettend blij mee .
Onbeleefd,maar wel kundig personeel. Als de baas er niet is,gedragen deze jonge lieden zich totaal anders. Ik laat me niet afbekken door een 20 jarige snotneus! Tóch 3 sterren voor kennis van zaken. Ik bracht de elektrische step van mijn dochter. Hadden ze nog niet eerder gehad,maar ze zouden het proberen. Enkele dagen later kon ik de step ophalen, met een nieuwe achter buiten en binnenband er op,helemaal goed! En dat voor een "schijntje"! Als ik daar de baas was,vlogen er wél een paar uit wegens grof taalgebruik tegen de klant.
Onlangs wezen shoppen voor een nieuwe fiets, bij het betreden van de zaak fijn welkom geheten. dat gebeurt niet zoveel meer tegenwoordig Daarnaast fijn advies en is er voornamelijk gevraagd naar het type gebruik. Uiteindelijk een fijne fiets aangeschaft en deze zal zelfs thuis gebracht worden!! Dikke pluim voor de service
Het is uitermate prettig dat er nog winkels zijn met deskundig personeel. Rijwielhandel Luinstra is hier een voorbeeld van. Bij de aanschaf van mijn fiets werd er goed geluisterd naar mijn wensen, waarna ik een duidelijke uitleg kreeg van de plus- en minpunten van de diverse fietsen. De fiets is daarna keurig bij mij thuis gebracht; TOP SERVICE!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid