facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luijten Installatietechniek B.V.

Luijten Installatietechniek B.V.

Info

Middelgroot installatiebedrijf actief in Krimpenerwaard e.o. Loodgieterswerkzaamheden, Dakbedekking, Sanitair, Centrale verwarming.

Geschiedenis

Middelgroot installatiebedrijf, gespecialiseerd in loodgieterswerkzaamheden en centrale verwarming.

Adres: Verlengde Luijtenstraat 4, 2941 CH Lekkerkerk
Telefoonnummer: 31180661020
Stad: Lekkerkerk
Route: Verlengde Luijtenstraat 4
Postcode: 2941 CH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Warmtepomp Lekkerkerk, Luijten Omloop van de Krimpenerwaard, Installatiebedrijf Krimpenerwaard, LUITEN INSTALLATIE, Klimakon Lekkerkerk, Luyten Services, Luiten Techniek, CV onderhoud Krimpenerwaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Haay Bouwwerken De Haay Bouwwerken 371 meter Beste bouwer van Zuid Holland
Recensies
Een afspraak maken blijkt heel moeilijk te zijn. En heb je een afspraak gemaakt, komen ze niet opdagen. Wij laten onze radiatoren wel door een ander bedrijf vervangen. Jammer, jarenlang goed geholpen door dit bedrijf. Maar blijf niet mailen en bellen voor een afspraak. Nav de opmerking hieronder reageer ik toch nog even. Ik heb de mail met de datum en de tijd die we waren overeengekomen naar de desbetreffende persoon gestuurd om te laten zien dat we toch echt heel duidelijk een afspraak hadden op die datum. Niets op gehoord. Ook niet van jeetje wat stom, je hebt gelijk. Vervolgens heb ik 2 dagen erna jullie kantoor gebeld en de situatie uitgelegd. Er werd beloofd dat de desbetreffende persoon wederom contact met mij zou opnemen voor een nieuwe afspraak. Tot op vandaag nog steeds niets gehoord. Sorry maar ik vind dit echt super slordig en klanto onvriendelijk.
Sinds 30 december 2022 zonder werkzame verwarming in onze nieuwbouwwoning in Rijswijk Buiten. Volgens de storingsmonteurs van Luijten moeten we wachten tot 9 januari 2023 om een afspraak te kunnen inplannen met de dames van de planningsafdeling. En men is er zich van bewust dat de gegeven noodoplossing op afstand niet werkt de reactie hieronder is dus een onjuiste weergave van de feiten. Er gaat duidelijk iets niet goed bij dit verwarmingsbedrijf als je klanten in de garantieperiode tenminste 10 dagen in de kou laat zitten, omdat de planningsafdeling op vakantie is. Frappant detail is dat volgens onderstaande het probleem al was verholpen een uur voordat de monteur daadwerkelijk bij ons aankwam.
Goede service, fijne mensen, top resultaat
Super bedrijf niks anders als een dikke 10
Probleem is verholpen. Alleen jammer dat de monteur constant m’n huis aan het afkraken was. Het was volgens hem zó klein en daar bleef hij over doorgaan. Daarna moest hij op een ander nummer zijn en vroeg hij aan mij of dat wel “een normaal huis” lees: eengezinswoning was. Heel onbeschoft, apart en ongemakkelijk. Verder is het probleem waarvoor ze kwamen gelukkig goed verholpen.
Super gezellig leuke dag gehad!
Deskundig maar een dure rekening
Heel mooi bedrijf zeer goede service vriendelijk personeel
Heel goed en betrouwbare mensen en een kei goed bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid