facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lucky's Bowling

Lucky's Bowling
Adres: Veerpolder 14, 2361 KV Warmond, Nederland
Telefoonnummer: 071 305 8802
Staat: Zuid-Holland
District: Teylingen
Stad: Warmond
Route: Veerpolder
Huisnummer: 14
Postcode: 2361 KV


Openingstijden

maandag: 16:00–22:00
dinsdag: 16:00–22:00
woensdag: 12:00–22:00
donderdag: 16:00–22:00
vrijdag: 16:00–23:00
zaterdag: 12:00–23:00
zondag: 12:00–20:00

Recensies
Zeer mooie locatie en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De ruimtelijk opzet geeft wel meer geluid dan de gemiddelde baan, echter totaal niet storend tijdens het bowlen zelf.nnHelaas doet de werking van de banen afbreuk aan bovengenoemde. De eerste baan liep 2x compleet vast, de tweede baan gaf regelmatig een foute telling of veegde zelf kegels weg waardoor een spare gegeven werd.nneen top middagje gehad, met een klein negatief randje.
Gisteren vrijdag een uurtje gebowld om 16:00.nMooi ruim bowling centrum met 20 banen.nnNa aanmelding bij de bar wordt je baan geactiveerd. De tijd gaat pas lopen nadat alle spelers zijn ingevoerd en de eerste bal is gegooid.nnSpelers zijn zeer makkelijk, doormiddels van een klein touch paneel bij de bankjes, in te voeren. Je kan per speler aangeven of ze hekjes moeten hebben. Deze gaan automatisch omhoog/omlaag afhankelijk van de instellingen.nnZodra je begint komt er iemand langs om de drankjes op te nemen.nn1 uur bowlen = €30nnBiertje, warme chocolademelk, sinaasappelsap, appelsap + 20 mix bittergarnituur = €31,70
Zeker aan te raden. Zeer tevreden gast naar buiten gegaan. Lekker een potje bowling gehad met wat vrienden en lekker wat gegeten en gedronken. Zeker een aanrader qua locatie, interieur en vriendelijk & professionele bediening. Wij komen terug!
Recent zijn wij hier geweest om te bowlen in combinatie met shared dining.nnRuimtelijke opzet qua bowlingbaan, genoeg ballen en genoeg schoenen beschikbaar. Tijdens een ongelukkig moment liet de serveerster haar dienblad vallen met drinken over mijn kleding dit kan helaas altijd gebeuren het jammere hieraan was dat er geen excuus volgde of enige opvolging naar mij toe.nnDe shared dining was goed, veel van hetzelfde en wat koud bij aankomst. Houd daarnaast rekening met de kosten een biertje heineken kost bijvoorbeeld al €5,25.
De bowling banen zijn mooi, maar jammer dat als je bij je baan komt de glazen van de vorige gasten er nog staan en de tafel nog plakt. Wordt overigens verder ook niet opgeruimd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid