facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lucky Lake Hostel

Adres: Vinkeveen
Telefoonnummer: +31 294 28 28 14
Stad: Vinkeveen



op zoek naar gerelateerd: Tuinhotel Tralala
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winkeloord Winkeloord 551 meter Varen op de of langs de Vinkeveense plassen een mooie ervaring al daar een kano gehu...
DHT DHT 590 meter I am studying entrepreneurship at the IAM college in Amsterdam. In the next four year...
J.v.B Scheeps -en Dieseltechniek J.v.B Scheeps -en Dieseltechniek 4 km Voor al uw problemen met techniek aan boord.
Aannemingsbedrijf Marcel Zaal Aannemingsbedrijf Marcel Zaal 4 km Hoofdzakelijk werkzaam in de weg- en waterbouw
Kasius schilders Kasius schilders 4 km Gevel laten verven , is gewoon over rot hout gegaan , conclusie verf is al gaan scheu...
Joyn yoga Joyn yoga 5 km Yogalessen voor peuters en kleuters waarin we bewegen, masseren, spelen en nog veel m...
Enlighting Angel Enlighting Angel 5 km Engelenreading Reiki Master
T&T Music T&T Music 5 km
Pijl 14 grafisch ontwerp Pijl 14 grafisch ontwerp 5 km Pijl 14 voor grafisch ontwerp. Van logo's, huisstijlen, folders, flyers, advertenties...
Kleine Klus Tak Kleine Klus Tak 5 km „Kleine Klus“ zegt wat ik doe, waar een aannemer niet veel tijd voor heeft. Klein wer...
Senselab Senselab 5 km Senselab comforting your visitors - upgrading your event!
Poelier de Haan Poelier de Haan 6 km Beter is er niet,alles perfect, leuk en netjes geholpen schoon en ook nog is heel vo...
Konstruktiewerken Börger Konstruktiewerken Börger 6 km Top lasers in dienst.
Recensies
Verrassend. Vrolijk met goed verzorgd mooi ontbijt. Schoon sanitair en kamers met goede bedden en beddengoed. Kortom een aanrader aan de Vinkeveense plassen.
Écht een pareltje van 'n plek. Hele fijne, rustige omgeving. Super lekker geslapen in een sfeervol ingerichte caravan. Wakker geworden met een heerlijk ontbijt dat we fijn hebben opgegeten in ons eigen tuintje. Douches en toiletten zijn in een apart gebouw dichtbij en heel schoon, ruim en prettig. S'avonds branden overal lampjes, waardoor het bijna als een sprookje voelt, waarin je even een paar dagen mag verdwijnen. Ik kom hier zeker terug!
Uniek plekje op een mooie locatie bij de Vinkenveense plassen. Wij hadden een bedrijfsfeest hier. Top geregeld en de locatie zorgt ervoor dat je echt even helemaal ergens anders bent voor een dag / dagen. Aanrader!!
Wat een heerlijk plekje! Kneuterig en stijlvol. Gezellig en rustgevend. Een te lekker en gezond ontbijtje, zo af te halen en op te eten in je eigen tuintje of gezellig bij de 'main area'. En de hosts zijn lieverds. Heerlijk geslapen met kikkers op de achtergrond op een fijn matras. De locatie is top, want áan de plassen voor een frisse ochtendduik en op loopafstand van mooie wandel- en fietsroutes, pittoreske dorpjes en bijzondere eettentjes. Dikke aanrader!
Het is echt heerlijk hier, zo'n relaxte plek. De caravans zijn heerlijk licht en ingericht met vintage spulletjes, de tuin is prachtig en Roos en haar collega's doen alles om je verblijf super te maken. Echt een aanrader!!
Fantastische plek om echt tot rust te komen. Je leeft echt eventjes in je eigen wereldje. Lieve gastvrouwen, superlekker ontbijt die quiche!, mooie omgeving. Je kunt heel makkelijk naar Amsterdam of Utrecht, maar eigenlijk was dat helemaal niet nodig. Ik wilde blijven!
Top tent! Ik bedoel caravan natuurlijk! Veel creativiteit en kleurtjes maken het een vrolijke plek om te zijn. En hier draagt het lieve en zorgzame personeel ook zijn steentje aan bij.
Hier staat de tijd stil. Er is zoveel te zien! Het is een plekje, waar je je gelijk weer kind voelt. Aan alles is gedacht. Wat een creativiteit. De matrassen liggen hemels. Het gevoel van een hotelkamer in een retrocaravan. Ik kom graag terug.
Heel mooi origineel concept. Heel gastvrij en alles in details leuk uitgevoerd. Lekker geslapen in ruime bedden met goede matrassen. Heerlijk ontbijt
Dit is een hele belevenis. De sfeer, locatie en vibe. Hier moet je echt geweest zijn. Het sanitair en de kamers waren ook brandschoon. Ge-wel-dig! en zeker voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid