facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lucky Coverland

Lucky Coverland

Info

Vanaf januari 2019 geniet je bij ons iedere maand van de beste coverbands. Dat betekent dat je 100% gegarandeerd bent van een avond goede live-muziek.



"Lucky The Feel Good Provider uit Rijssen is al 50 jaar een begrip in Nederland. Niet zo verwonderlijk want onze veelzijdigheid is verbijsterend. Van evenementen voor alle leeftijden tot bedrijfsfeesten: Lucky is er professioneel op ingericht om van alle evenementen een groot succes te maken."

"Lucky The Feel Good Provider uit Rijssen is al 50 jaar een begrip in Nederland. Niet zo verwonderlijk want onze veelzijdigheid is verbijsterend. Van evenementen voor alle leeftijden tot bedrijfsfeesten: Lucky is er professioneel op ingericht om van alle evenementen een groot succes te maken."
Adres: Morsweg 8e, 7461 AG Rijssen
Stad: Rijssen
Route: Morsweg 8e
Postcode: 7461 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LuckyLive LuckyLive 10 meter Live concerten bij Lucky in Rijssen. Meer informatie:http://live.lucky.nl
Lucky The Feel Good Provider Lucky The Feel Good Provider 15 meter Wat een walgelijke tent is dit zeg. Bij de jongens wc staat er een hele lange rij voo...
Recensies
Walgelijke tent Ik raad het niemand aan om ooit nog eens een voet binnen te zetten hier bij lucky Rijssen, de drankjes zijn hartstikke duur, het bier is smerig plus een kleuter kan beter tappen. Ook zijn de beveiligers heel erg agressief en pikken de verkeerde mensen er tussen uit. Heb al vaker mensen mishandeld zien worden en was laatst zelf aan de beurt Zat helemaal onder de blauwe plekken en schaafwonden omdat ik met vrienden aan het auhoeren was op de muziek. Heb er achteraan gebeld dat ik de camera beelden wou hebben maar deze uiteraard niet gekregen en ze ontkennen. Zoek mooi een andere tent op zoals bruins, dijk, dieka of ga met vrienden zuipen maar zet hier geen stap binnen!
Leuke avond gehad. Drinken wel erg duur. Bacardi was ver te zoeken in de cola dus toen maar wijn genomen. Welgeteld 3 slokken wijn per glas. Kom op zeg. Personeel was erg vriendelijk!
Geweldige avond gehad met ABBA, fijne sfeer, geweldig personeel!
Geweldige locatie met een mooi en divers feestprogramma
Wat een walgelijke tent is dit zeg. Bij de jongens wc staat er een hele lange rij voor alle mensen die willen snuiven. Volgens lucky is dit de normaalste gang van zaken. Dus voor iedereen die graag in het weekend geniet van drugs is dit zeker een plek om aan te raden. Voor de rest is het personeel afschuwelijk. De bewakers hebben naar mijn mening hun mbo nog niet eens afgemaakt. Het creëren van een veilige omgeving lijkt een onmogelijke opdracht. Mensen kunnen van alles meenemen naar binnen. Er is geen enkele vorm van controle. Er zijn wel beveiligingspoorten, maar hier wordt geen gebruik van gemaakt. Wat een verschrikkelijke tent. Ik raad niemand aan om hier ooit naar toe te gaan.
Super mooie zaal, horeca was ook goed!
ik kerk hier zondagochtend. Mozaiek0548. Kom zoals je bent. Je bent hartelijk welkom.
Naast the feelgood place, nu ook de ruimte om een afscheidsdienst te geven. Werd erg gewaardeerd. Was een mooi waardig afscheid
Gevaarlijk veel trapjes etc. Tijdens avond uit Queens tribute - afgelopen vrijdag erg lelijk van afstapje gevallen. Resultaat: been in het gips!! Tip: veiligere omgeving creëren voor de klanten en personeel. Bijvoorbeeld overal rolstoel platen neerleggen ipv trapjes. Of gelijkvloers maken. Ondanks alles.. Queens tribute band was top, de sfeer en vriendelijk personeel daar
Heerlijke wijnavond gehad!! Fijne wijnen en lekker eten! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid