facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lucky Autosdieren

Lucky Autosdieren

Info

LUCKY AUTO'S DIEREN ELKE DAG EEN WISSELDEN VOORAAD AL ONZE OCASIONS WORDEN GELEVERD MET LANGE APK EN EEN CLEAN BEURT

Adres: Ambachtstraat 38a, 6991cp Dieren
Telefoonnummer: 0612665043
Stad: Dieren
Route: Ambachtstraat 38a
Postcode: 6991cp


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lucky Auto's Dieren ervaringen, Autobedrijf Dieren, Tweedehands auto Dieren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Visser Sloopwerken & Asbestsanering Visser Sloopwerken & Asbestsanering 128 meter De asbestsanering van ons dak liep heel prettig, er was een goede samenwerking met de...
Cfotografie Cfotografie 139 meter Evenementen fotografie
Buiting Advies Buiting Advies 401 meter Buiting Advies is een creatief ecologisch adviesbureau.
Reinbouw B.V. Reinbouw B.V. 753 meter Zeer tevreden.
Regio Glas Regio Glas 789 meter Regio Glas is uw specialist in de regio Apeldoorn, Deventer, Arnhem en Zutphen.
Gedecoreerde-Kerstboom.nl & Kerstboomhuren.nl Gedecoreerde-Kerstboom.nl & Kerstboomhuren.n... 825 meter Gedecoreerde-Kerstboom.nl & Kerstboomhuren.nl, gespecialiseerd in kerstversiering voo...
Van Apeldoorn INFRA Grond en Straatwerk Van Apeldoorn INFRA Grond en Straatwerk 852 meter van Apeldoorn INFRA grond en straatwerk Tel: 0615949600 Email: info@vanapeldoorninfr...
Willem Outdoor Willem Outdoor 1000 meter Teamontwikking & buitensport-educatie
Schoorsteenveegbedrijf Schoonhoven Schoorsteenveegbedrijf Schoonhoven 1 km Gaat vriendelijk en schoon te werk. Al jaren een positieve ervaring.
Dream Bouquet4ever Dream Bouquet4ever 1 km Heel gezellige avond gehad. Deurkrans gemaakt en leuk geholpen.
Spetterfeest Dieren Spetterfeest Dieren 2 km Wie? Wij zijn een enthousiaste groep mensen uit verschillende kerken in Dieren e.o. S...
Recensies
De naam van het bedrijf zegt genoeg. Je moet wel bijzonder “lucky” zijn om hier een goede auto te kopen. De auto’s hebben allemaal wel wat en dan heeft de eigenaar mooie praatjes dat hij dat wel opknapt wanneer je de auto koopt maar vervolgens heeft hij smoesje na smoesje waarom hij de auto niet meer kan opknappen. Na antwoord hij zegt dat het op de factuur zou staan dat er geen garanties zijn maar ik heb nooit een factuur gekregen… wel om gevraagd. Ook heeft hij mondeling toegezegd dat hij dingen aan de auto nog zou opknappen. Wat een leugenaar..
Ik heb mijn aller eerste autootje bij lucky autos gekocht en ben er mega blij mee! Ze hebben goed geholpen en komen hun afspraken na.
Vandaag mijn auto opgehaald bij de garage waar er een nieuwe apk op is gezet. Morgen echt een auto nodig en geregeld dat ik de auto op mocht halen bij de apk. De betaling met een tikkie geregeld. Vriendelijke en snelle reactie.
Erg onprofessioneel. Er wordt je van alles beloofd maar niks komt daarvan terecht. Continu smoesjes om er onderuit te komen. Alle auto's mankeren wat.
Zeer vriendelijk ontvangen en geholpen nadat er telefonisch contact was geweest. De gevraagde auto was gereserveerd. Goede auto voor een schappelijke prijs. Klein probleempje is heel schappelijk opgelost. We zijn erg blij met de aankoop en bevelen het bedrijf van harte aan.
Super goeie service! De oude auto werd opgehaald en de nieuwe werd netjes voor de deur afgezet! Vriendelijke mensen en zeker een aanrader!!
Leuk autootje voor leuke prijs. Met een jaar apk dus als beginner kan je er geen buil aan vallen. Goed contact en alles snel geregeld.
Slechte service, komt afspraken niet na.
Vorige week in haast een auto moeten kopen ivm het leven laten van mijn oude auto. Budget was niet groot 1000 euro maar ik had een betrouwbare auto nodig. Er stonden 2 opties, Uiteindelijk gekozen voor een golf 4. Hebben ruim de tijd genomen voor mij, Andere auto ging zelfs op de brug en ik mocht alles bekijken. Geen sjieke dealer en No nonsens auto handelaar maar wel eerlijk en behulpzaam! Mijn golf rijdt goed en fijn en ik kreeg een telefoonnummer om mijn oude auto op te laten halen door een sloper die een royale prijs geeft. Meer dan andere die ik gebeld heb Uiteraard koop je een gebruikte oudere auto voor mijn budget dus altijd kans op reparaties maar de basis is goed en ze zijn eerlijk over wat ze verkopen! Prima ervaring dus!
Doordat ik snel weer een auto moest hebben kwamen we bij Lucky Auto`s terecht. Goede service, vriendelijke mensen. En de auto rijd perfect! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid