facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LucindaDouglas - Empowering Women

LucindaDouglas - Empowering Women

Info

Empowerment Spreekster! Bekende persoon en personality
Genomineerd voor Etnisch Zakenvrouw van h\j 2016 aanmoedingsingsprijs en ViVa 400

Geschiedenis

Genomineerd voor Etnisch ZakenVrouw van het jaar 2016-aanmoedigingsprijs en ook genomineerd voor de VIVA 400-wereldverbeteraars.

Nu help ik vrouwen om de top van hun kunnen te bereiken. Ik coach coaches naar succesvolle bedrijven. Ik geef masterclasses, spreek en de resultaten zijn verbluffend.
Ik heb inmiddels al 2 boeken geschreven. Sales Is Sexy een management boek voor onderneemsters en Ultra Nichen. Nu ben ik bezig aan mijn biografie.

Wil jij een succes bedrijf hebben? Neem contact op met mij!

Adres: Molenstraat-Centrum 1, 7311 XG Apeldoorn
Telefoonnummer: 0618047582
Stad: Apeldoorn
Route: Molenstraat-Centrum 1
Postcode: 7311 XG



op zoek naar gerelateerd: Lucinda Douglas, Lucinda Douglas wikipedia
Recensies
Lucinda is een vrouw naar mijn hart. Zij heeft het initiatief genomen om een boek uit te geven waar 50 vrouwen hun kort verhaal in weergeven. Het boek gaat LEFWIJF heten en in februari 2021 wordt het voorgesteld. Ik had zelf ook al een boek van Lucinda gelezen dat autobiografisch was en sindsdien volg ik haar al van de zijlijn. Een topvrouw die in haar kracht staat en het lef heeft om veel te creëren. Ik ben fan van haar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid