facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lucienne Ritzen, voor een positief perspectief

Lucienne Ritzen, voor een positief perspectief

Info

Voor ondernemende moeder die zichzelf blijven wegcijferen. Ik leer je trouw te zijn aan jezelf, zodat ook jij weer gelukkig ontspannen geniet in meervoud.

Geschiedenis

Ben jij een ondernemende man en op zoek naar iemand die zonder oordeel in vertrouwen naar je luistert. Waar jij je verhaal mee kunt delen en die je daarbij tools aanreikt zodat jij de noodzakelijke veranderingen leert te implementeren op alle levensgebieden.

Mijn naam is Lucienne Ritzen, vertrouwensmentor en opgegroeid in een ondernemendste`in. Ik bied je een luisterend oor en reik je handvatten aan waardoor jij in je kracht komt te staan. Zodat jij als mensenmens rekening houdend met de verschillende belangen in je leven zonder je ambities te verliezen, duidelijk bewust keuzes maakt die bij jou passen.

Ik ben afgestudeerd op relatie-marketing, mijn MBA heb ik gehaald in Henley de oudste business school van Europa. Verder heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van omgaan met energie op de uitgangspunten van Jin Shin Jyutsu. Integer en deskundig leer ik je omgaan met je energie en veranderingen. Zodat jij weer alert, heldere en positieve beslissingen kunt nemen.

Ik heb jaren gewerkt in een familiebedrijf waarbij communicatie, resultaat gerichte positieve feedback en zonder oordeel met vertrouwen geloven in mijn partners mijn drijfveren waren. Het ondernemen zit mij in mijn genen. Als moeder van twee prachtige pubers sta ik volop in het leven.

Adres: Pater Verhaagstraat 15, 5941 BH Velden, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0) 6 57548552
Stad: Velden
Route: Pater Verhaagstraat 15
Postcode: 5941 BH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BLIK Bodylanguage & Face-profiling BLIK Bodylanguage & Face-profiling 534 meter Je wilt tussen de regels kunnen lezen. Je wilt weten wat we onbewust voelen en denken...
Suzan Minten Suzan Minten 2 km Instructie Klassieke Dressuur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid