facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lucie zingt enzo

Lucie zingt enzo

Info

Zangles, blues, pop, rock, soul... geen klassiek!

Geschiedenis

Zangles

Zingen deed ik altijd al, en lesgeven vond ik maar niets… totdat een collegaatje van mij persé zangles van mij wou, en er een wereld voor me open ging. Eigenlijk vond ik het, tegen verwachting in, erg leuk om zangles te geven. Toen ik echter leerlingen van buitenaf kreeg merkte ik dat ik het erg moeilijk vond om ze les te geven. Zelf zingen gaat vanzelf, maar een ander leren zingen is een heel ander verhaal! Daarop heb ik het conservatorium in Maastricht gebeld met de vraag of ik misschien “het lesgeef-stukje” zou kunnen mogen bestuderen…. En in mei 2012 heb ik mijn diploma methodiek gehaald!

Persoonlijk

Nu geef ik, naast het zingen in mijn bands, zangles bij GL-Productions in Sittard en ook eventueel bij mij thuis.

Mijn lessen zijn echt toegespitst op de persoon zelf, dus ik werk niet met een standaard lesprogramma, maar ik probeer echt naar de leerling te luisteren en hem/ haar te helpen met specifieke vragen over zingen in het algemeen, maar bijvoorbeeld ook over het zingen in een band, improvisatie, een stukje geluidstechniek etc.

Stijl

Zelf zing ik voornamelijk blues, bluesrock, soul en jazz en ik denk dat dat een groot voordeel kan zijn tijdens de zangles. Deze muziekstijlen lenen zich er uitermate voor om je gevoel te uiten en dat is toch wat zingen is?

En waar je op de muziekschool meestal lessen van 20 minuten krijgt, geef ik lessen van 45 minuten!

Proefles

Wil je meer info over zangles of heb je interesse in een proefles? Neem dan contact met me op via e-mail: [email protected] of telefonisch op 0646-011011

Adres: Jan Smuldersstraat 31b, 5512AW Vessem
Telefoonnummer: 0646011011
Stad: Vessem
Route: Jan Smuldersstraat 31b
Postcode: 5512AW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunstvoormij Kunstvoormij 3 km Workshops en cursussen voor iedereen : tekenen, schilderen, beeldhouwen in speksteen,...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid