facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luchtvaart Hobby Shop

Adres: Molenweg 249 , Aalsmeerderbrug 1436 BV, NL
Telefoonnummer: 020 446 0611
Stad: Aalsmeerderbrug
Route: Molenweg 249
Postcode: 1436 BV


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: aviation megastore 1/200, Luchtvaart Hobby Shop Lelystad, Flash Aviation, Aviation megastore openingstijden, Aviation Shop, Scalemodelstore, Aviation center berlin, Flash Luchtvaart Winkel
Recensies
Elk jaar bezoek ik de Luchtvaarthobbyshop, maar dit was de laatste keer. Bij binnenkomst zag ik het al: een grote bende, het had meer weg van een pakhuis. Een dame die pakketten aan het klaarmaken was, uitte luid haar ongenoegen en liep schreeuwend door de winkel. Ik wilde wat shirtjes kopen, en steeds greep ik mis: niet op voorraad. Op mijn vragen werd nauwelijks gereageerd, en aan de gezichten van het personeel te zien hadden ze er ook geen zin in. Wat is er in hemelsnaam met deze ooit zo mooie winkel gebeurt? In ieder geval was dit bezoek gelijk mijn laatste.
1200 vierkante meters luchtvaart artikelen , een lust voor het oog, boeken vliegtuig modellen, bouwdozen , voor alle luchtvaart enthousiaste een bezoekje waard, per auto of openbaar vervoer.
Leuke "snoep"winkel als je van aviation houdt. Geweldig en groot assortiment diecast modellen. Goede service en snelle levering!
Plus: Een enorm assortiment. Min: Zo'n enorm assortiment dat onze zoon van 12 na anderhalf uur winkelen maar met moeite mee naar huis wil.
Wat een paradijs voor de luchtvaart enthousiast! Uitstekende collectie bouwdozen en luchtvaartboeken. Hadden vijf sterren kunnen zijn als er een beter voorraadbeheer zou zijn. Bij veel bouwbenodigdheden zoals vulmiddel, schuurmiddelen, verf en lak, grijp je mis omdat het niet op tijd is aangevuld, jammer.
Al jaren vaste klant, nu voor het eerst een bezoek gebracht aan de winkel. Overweldigend was de eerste indruk,vooral op het gebied van modelbouw zo ontzettend veel en ook mensen die kant en klare modellen verzamelen zullen hier zeker slagen. Geweldige ervaring,kom hier zeker weer terug !!!
Jammer dat ze hun assortiment drastisch aangepast hebben. Zijn nu meer model bouw gericht.
Ook als je niet een verzamelaar van vliegtuigmodellen bent is het nog steeds leuk om te bezoeken. Nog nooit zo veel vliegtuigmodellen bij elkaar gezien. En dat is pas het begin. Er hangt zelfs een heel vliegtuig binnen
Veel vliegtuig modellen en andere vliegtuig hebben dingetjes.Jammer is de prijzen zijn best aan de hoge kant je bent gauw al 100 euro kwijt voor bouwdoos met toebehoren lijm,verf, kwasten en misschien nog een cockpit upgrade kitje erbij wat de prijs verder omhoog schroeft.Ja zeker heb meerdere keren wel wat gekocht daar maar zou toch sterk wat aan de prijzen doen van je producten een hobby moet financieel leuk blijven voor jong tot oude hobbyist.
Altijd een prachtige showroom met verzenden geen problemen gehad. Fantastische winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid