facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LUCAR

LUCAR

Geschiedenis

Lucar is al bijna vijf decennia lang uw partner in mobiliteit. Vakmanschap en goede service zijn de aandrijfkrachten die ons laten draaien. Ons aanbod is erg breed: wij (ver)kopen, onderhouden en/of repareren uw auto, scooter, snorfiets, brommer, quad of motorfiets.

Uw partner in mobiliteit en echte service sinds 1964 !

Adres: Holzstraat 67, 6461HM Kerkrade-Holz, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0031-45-5456963
Stad: Kerkrade-Holz
Route: Holzstraat 67
Postcode: 6461HM


Recensies
Officiele dealer van GTS scooters en meer..... Hier een leuke GTS Toscana scooter gekocht. Vriendelijke eigenaar die weet hoe die mensen te woord doet staan. Absoluut leuke inrichting van de zaak. Anders dan de standaard andere aanbieders..
Top bedrijf en een hele aardige eigenaar! Ik kwam hierheen met mijn scooter die wat problemen had en het is gratis opgelost met zelfs wat handig advies erbij. Ik kom hier zeker binnenkort terug om mijn scooter om te keuren!!
Wat een top bedrijf! Voor de eerste keer mijn scooter daarheen gebracht voor een grote beurt. Tijdens het naar huis rijden deed mijn scooter weer raar en ik kon meteen terug komen. Vriendelijke en snelle service!
Mijn snorscooter om laten keuren naar brommer en een beurt laten doen, gelijk twee helmen bij LUCAR gekocht. Super service en zeer goed geholpen, zeer aan te bevelen.
Ik kom hier al jaren met mijn gezin voor de onderhoud van de auto’s en nog steeds blij met de 2 gekochte scooters. Top service
Top service! Goed advies bij aankoop van onze scooter. Snel en adequaat geholpen, reparatie tijdens de garantie netjes afgehandeld
Lucar is echt een top bedrijf. Ik heb eerst stage gelopen bij Carglass en daar mocht ik geen werkzaamheden uitvoeren. Bij Lucar daar in tegen leer ik elke dag iets nieuws. Het personeel is altijd vriendelijk en staat direct voor je klaar.
Omdat mijn auto voorzien was van 4-seizoenen banden dacht ik eigenlijk helemaal niet aan winterbanden. Na het advies van Lucar om toch voor een setje winterwielen te kijken om zo mijn mooi GTI velgen te sparen voor zout en pekel snel deze keuze gemaakt. Binnen een paar dagen was dit geregeld bij Lucar en het wisselen was een fluitje van een cent. Laat het slechte weer maar komen, ik ben er klaar voor
Zeer aan te raden!!! Na een paar keer op de koffie zijn te gekomen met een aantal andere garages kwam ik blij verrast bij Lucar terrecht. Goede snelle service, oplossings gericht, klantvriendelijk ,eerlijke prijzen ,komt afspraken na, kort om een en al lof!!!
Lucar is geen gewone zaak maar een zaak die actief is op het gehele gebied van mobiliteit. Auto's, Quads, Motoren en Scooters zijn zaken waar ze zich mee bezig houden en niet onbelangrijk is het feit dat naast verstand van zaken er ook veel passie te vinden is binnen dit bedrijf. Waar ikzelf van onder de indruk ben is dat er met de klant gekeken wordt naar een passende oplossing. Niet onnodig geld uit geven aan dure reparaties maar precies wat nodig is om een 'oudje' rijdend te houden of een reparatie uit te voeren om de laatste puntjes op de i te zetten. Het vervangen van een zekering, het verversen van olie maar ook een geheel op maat gemaakte uitlaat draaien ze hun hand niet voor om. Zelf ben ik onder de indruk van hoe een Scooter helemaal custom made geleverd kan worden en dan heb je natuurlijk iets unieks. Gewoon een prettig bedrijf! Ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid