facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luc Snackkiosk

Luc Snackkiosk
Adres: Paradijspoort, 2611CT Delft
Telefoonnummer: 0152141256
Stad: Delft
Route: Paradijspoort
Postcode: 2611CT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voldaan Buitenkeuken Voldaan Buitenkeuken 2 km Relaxte plek met heerlijk eten. Ook de vegetarische gerechten zijn een aanrader.
De Griekse Olijf De Griekse Olijf 2 km Super lekker broodje pita gyros
Recensies
Luc is heel vriendelijk en het eten is ook top
Heerlijke loempia's en goede service. Wij komen hier bijna wekelijks.
Na een uur wachten bestelling geannuleerd en terugbetaling binnen 7 werkdagen staat er, had hierom geen tijd of geld meer om voor mijn werk te eten.
Medewerker is drukker met het continue lange gesprekken voeren met klanten dan met bakken. 20 minuten gewacht op twee broodjes en daardoor te laat gekomen op het werk. Voor mij nooit meer.
Lekkerste in Delft, Vriendelijke personeel en heel snel om eten klaar te maken. Zeer tevreden!
Heerlijk gegeten. Patat is perfect , loempia's zijn zalig. En de service van deze zaak is echt ontzettend goed ! Eten werd snel bezorgd en het was zelfs nog heet! Toppers! Wij bestellen hier zeker weer !
echt heerlijk!! hadden 20 loempiaatjes met 2 potten saus genomen, vorige week gekocht en nu al bijna op! dat wordt binnenkort weer ritje van Zoetermeer naar Delft
Lekkere snacks, valt bijna niet te missen en als je toch langsloopt, kan je net zo goed een loempiaatje halen. Kost je bijna niks!
Als ik toevallig in de buurt ben en trek heb neem ik vaak wel een Vietnamese loempia, altijd lekker.
Een klein tot zeer klein hokkie maar ze hebben er veel. Netjes schoon en goed eten al moet je er wel opwachten, gelukkig enzo hoort het.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid