facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lu-st

Lu-st

Info

Conceptstore in Delft met meubels, woon- en modeaccessoires

Lu-st voor het oog, met het oog op de toekomst

Duurzaam - Gerecycled - Nederlands ontwerp

Geschiedenis

LU-ST, Lunch & Style is de winkel waar je vooral heerlijk kunt shoppen, eten, & drinken in een ongedwongen en gezellige sfeer met een prachtige inrichting. Twee concepten in één pand, Lu-st (Shoppen) en Tuz & Biber (Lunch en drankjes)

Een beleving om hier lekker rond te kijken; uniek, eerlijk, hergebruik van materialen, design, meubels, modeaccessoires & cadeauartikelen.

Wij zijn op zoek gegaan naar ontwerpen met een verhaal, denk hierbij aan materialen zoals: leer, hout, stofresten die niet meer gebruikt kunnen worden maar door ontwerpers omgetoverd worden tot mooie eerlijke producten.

Zo heeft Lu-st een exclusieve selectie samengesteld met de meest bijzondere ontwerpen op het gebied van wonen, lifestyle en modeaccessoires.

Een oude stoel die gestoffeerd is met spijkerbroeken of een mooie handgemaakte tas van leer wat door zijn littekens en insectenbeten afgedankt wordt door de industrie maar juist prachtig is door zijn oneffenheden. Producten die stoer, tijdloos en een tikkeltje eigenwijs zijn.

Alle producten krijgen zo weer een tweede leven waardoor je altijd een uniek ontwerp in handen hebt en ook leuk om cadeau te geven.

Wij wensen je veel plezier met winkelen bij LU-ST!

Heb je vragen? Of ben je ontwerper en wil je weten of je via Lu-st producten kunt verkopen? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Met Lu-stelijke groeten,

Mirte en Viona

Adres: Voorstraat 8, 2611 JP Delft
Telefoonnummer: 0153646916
Stad: Delft
Route: Voorstraat 8
Postcode: 2611 JP


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid