facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LTV Leusden Tennisvereniging www.ltvleusden.nl

LTV Leusden Tennisvereniging www.ltvleusden.nl

Info

Tennisvereniging LTV Leusden is opgericht in 1975, op dezelfde locatie waar het huidige park zich bevindt. Er zijn 8 gravelbanen, 2 Smashcourt banen en 2 binnenbanen in de tennishal. De vereniging heeft ongeveer 650 senior leden en 250 jeugdleden.

Geschiedenis

Sportiviteit en verenigingszin staan beide hoog in het vaandel bij LTV Leusden; een vereniging die alweer ruim 35 jaar bestaat.

Ons mooi gelegen park, met een pas verbouwd clubhuis, ligt aan de Valleilaan 3. Daar beschikken wij over 8 gravelbanen, 2 Smash Courtbanen en een tennishal met twee binnenbanen.

Er zijn ongeveer 650 senior leden en 250 jeugdleden. Het aantal jeugdleden groeit gestaag. De club voert een actief jeugdbeleid waarin ruimte is voor ontwikkeling van de meest sportieven, maar waarin ook aandacht wordt geschonken aan de minder actieve leden door middel van kleine toernooitjes, bal- en slagvaardigheidstrainingen.

Deze mix tussen wedstrijdtennis en recreatief tennis kenmerkt LTV Leusden als geheel. Recreatieve- en wedstrijdtennissers willen beide graag een goed georganiseerde, maar ook gezellige sfeer op de club. Een groot aantal vrijwilligers is actief in bestuur en diverse commissies. Van nieuwe leden stellen wij een zekere verenigingszin zeer op prijs.

OPGERICHT IN 1975
LTV Leusden is opgericht in 1975, op dezelfde locatie waar het huidige park zich bevindt. Het jaar 2000 was daarom een bijzonder feestjaar voor de vereniging. Destijds waren er nog maar 2 banen (de huidige banen 5 en 6) en was het clubhuis niet meer dan een oude keet, waar enkele versnaperingen werden verkocht. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid tot een aanzienlijk tennispark met ongeveer 900 leden, een ruime en onlangs zeer ingrijpend verbouwd clubhuis, 10 buiten- en 2 binnenbanen.

LTV Leusden wenst u veel tennisplezier.

Adres: Valleilaan 3, 3831 WE Leusden
Telefoonnummer: +31334944665
Stad: Leusden
Route: Valleilaan 3
Postcode: 3831 WE



op zoek naar gerelateerd: Lockhorst Leusden, LTV Lockhorst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LTV Leusden Open Tennistoernooi LTV Leusden Open Tennistoernooi 20 meter Zaterdag 15 t/m zondag 23 juni 2019 | categorie 2 t/m 8 | rondegeld enkelspel catego...
LTV Lockhorst LTV Lockhorst 3 km Prima banen buiten heerlijk getraind met Christiaan
Recensies
Gezellige en actieve club met goede voorzieningen en parkeergelegenheid. 8 gravelbanen, 2 Smash Court en 2 binnenbanen, ook Squashbanen.
Leuke vereniging met actieve leden. Goede horeca en mooie banen. Voor de jeugd een fijne club.
Leuke en gezellige tennisclub waar veel georganiseerd wordt. Het gehele park wordt goed onderhouden. De tennisbanen zijn zeer goed bespeelbaar. Gezellige bar, tevens ook de mogelijkheid om binnen te tennissen en te squashen. Voldoende parkeergelegenheid.
Squash is echt super goed geregeld, 3 banen waar veel meer mensen zouden moeten komen
Was gezellig druk.
Leuk park matige horeca, lange wachttijden en veel niet op voorraaf
Een top tennis vereniging, met veel leuke mensen!
Leuke tennisclub, goed onderhouden banen, Aanrader
Grote, gezellige tennisclub
Leuke tegenstanders en gezellig clubhuis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid