facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LSP Stage Equipment

LSP Stage Equipment

Info

LSP Stage Equipment | "Creating Experiences"

Geschiedenis

LSP Stage Equipment is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van professionele licht-, geluid-, video- en rigging faciliteiten voor theater- & televisieproducties, evenementen, beurzen, concerten, tijdelijke en vaste binnen- en buiteninstallaties. LSP Stage Equipment is uw partner voor zowel turn-key, dry hire als touring projecten.

Uit ons brede, kwalitatief hoogstaande en up-to-date verhuur assortiment vinden we samen met onze klanten voor elk creatief idee de juiste combinatie van apparatuur en dienstverlening. Op basis van onze expertise kan LSP Stage Equipment snel en adequaat voor de juiste oplossing zorgen. Om dit te realiseren stelt LSP Stage Equipment een eigen professionele crew beschikbaar die garant staat voor een perfecte uitvoering van uw opdracht. LSP Stage Equipment staat synoniem aan kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid en zorgt daarom voor een optimaal resultaat van uw opdracht.

LSP Stage Equipment is opgericht in 2000 onder de naam Lemlight en heeft zich in de ruim 10 jaar van haar bestaan ontwikkeld tot een gespecialiseerd en vooruitstrevend verhuurbedrijf van AV apparatuur. Deze jarenlange ervaring maakt LSP Stage Equipment tot een betrouwbare en professionele partner voor onze klanten op het gebied van theater, televisie, evenement, touring en losse verhuur. In combinatie met een netwerk van contacten, kan LSP Stage Equipment U elke mogelijke combinatie van professionele faciliteiten en service leveren binnen de wereld van entertainmenttechnologie.



"Wij van LSP Eventtechniek creëren een beleving op jouw event!Grote events, spectaculaire festivals en intieme theaterproducties. Waar eventtechniek nodig is, is LSP Eventtechniek te vinden. Met onze expertise in licht, geluid, video, rigging, SFX en backline garanderen wij een event bomvol beleving.Op zoek naar eventtechniek voor een beurs, congres of productpresentatie? Of zoek je juist naar losse verhuur van bijvoorbeeld installaties, verlichting of een schuimmachine? LSP Eventtechniek tilt jouw volgende event naar een hoger niveau. Van totaalontzorging met expertise tot dry hire van de beste apparatuur en producten"
Adres: Brink 15A, 7731 TD Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: +31529740044
Stad: Ommen
Route: Brink 15A
Postcode: 7731 TD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Lsp geluid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinder Ommer Bissingh Kinder Ommer Bissingh 1 km Op 2 augustus 2017 zorgen wij vanaf 10:00 uur samen voor de perfecte Kinderdag tijden...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid