facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LP Noordoostpolder

LP Noordoostpolder

Info

De LP Noordoostpolder wil de boodschap van vrijheid onder inwoners van de Noordoostpolder verspreiden. Word ook fan van vrijheid!

Geschiedenis

Libertarische Partij Noordoostpolder
Volendamstraat 45
Emmeloord, Noordoostpolder

De Libertarische Partij Noordoostpolder is de enige politieke organisatie in Noordoostpolder die jou respecteert als een uniek en bekwaam individu. Wij geloven in vrijheid, zelfredzaamheid, ondernemingszin en persoonlijke verantwoordelijkheid. Wij willen voor ons allen en toekomstige generaties een samenleving scheppen waarin dit kernwaarden zijn.

Vrij en onafhankelijk
Wij geloven in vrijheid en onafhankelijkheid. Wij willen een samenleving die inwoners van de Noordoostpolder in staat stelt hun leven zo veel mogelijk naar eigen inzicht in te delen, dat hen laat leven, werken, schrijven, spelen en dromen op de manier die zij zelf willen.

De mens centraal
Het Libertarisme is een zorgzame filosofie waarin de mens centraal staat. Wij geloven dat elk individu uniek is. Wij streven naar een samenleving die het individu respecteert en hem aanmoedigt het beste in zichzelf te ontdekken en zijn volle potentieel te bereiken.

Principieel en consistent
De LP Noordoostpolder volgt een logische en consistente filosofie gebaseerd op het zelfbeschikkingsrecht. Ieder individu heeft het recht op zijn eigen lichaam, de vruchten van zijn arbeid en eigendom. De enige rol van de overheid, voor zover aanwezig, is het individu te helpen zich te beschermen tegen geweld en diefstal.

Solidair én rechtvaardig
De LP Noordoostpolder gelooft in het principe van vrijwillige solidariteit. Gedwongen solidariteit is geen solidariteit en is bovendien onrechtvaardig. Wij vinden dat niemand gedwongen mag worden zich op te offeren voor een ander. Wij juichen menselijke, vrijwillige solidariteit daarentegen toe.

Respect en tolerantie
De LP Noordoostpolder is voor alle inwoners die een leven in vrijheid nastreven en die tegelijk de vrijheid van anderen respecteren. Ons motto is: “leven en laten leven”.

Pragmatisch en constructief
Wij weten dat de samenleving die wij voorstaan niet van de een op de andere dag gerealiseerd kan worden. We kiezen voor een pragmatische insteek: de LP Noordoostpolder zal elk voorstel steunen dat ons dichter bij ons doel brengt. Praktisch betekent dit dat elk voorstel dat de persoonlijke en/of economische vrijheid vergroot, en/of de overheid verkleint en/of de belastingen verlaagt, op onze medewerking kan rekenen.

Adres: Volendamstraat 45, 8304CD Emmeloord
Telefoonnummer: 0629546548
Stad: Emmeloord
Route: Volendamstraat 45
Postcode: 8304CD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AIC Emmeloord AIC Emmeloord 635 meter Zeer goede ervaring met deze school. Blij dat we deze stap destijds hebben gezet! Van...
Jeugdbrandweer Noordoostpolder Jeugdbrandweer Noordoostpolder 841 meter Gisteravond hebben mijn vrouw en ik, gedwongen door de stroomstoring, een klein half ...
ONS Noordoostpolder ONS Noordoostpolder 2 km ONS Noordoostpolder is een lokale politieke partij met 3 zetels in de gemeenteraad va...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid