facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lozeman Tuinmachines BV

Lozeman Tuinmachines BV

Info

Al ruim 65 jaar is Lozeman Tuinmachines uw partner
voor een compleet assortiment tuinmachines van
diverse topmerken. Bij dit familiebedrijf met drie filialen (Elst, Lottum en Smilde) krijgt u altijd een deskundig advies en een goede prijs.



"Al ruim 65 jaar is Lozeman Tuinmachines uw partner voor een compleet assortiment tuinmachines van diverse topmerken.Lozeman Tuinmachines is in 1950 opgericht door Gerrit Lozeman. Het bedrijf vestigde zich in 1960 aan de Bemmelseweg in Elst, waar het hoofdkantoor zich nog altijd bevindt.Lozeman is uitgegroeid tot echte tuinmachinespecialist met drie vestigingen en vakkundige adviseurs. Het assortiment bestaat uit grasmaaiers, handgereedschappen, tractoren en aanbouwwerktuigen voor alle denkbare groenwerkzaamheden.Onze vestigingen hebben een grootonderdelenmagazijn en een werkplaats met goed opgeleide monteurs. U kunt bij ons het hele jaar door terecht voor onderhoudsbeurten, reparaties en keuringen."
Adres: Bemmelseweg 64, 6662 pc Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0481 371423
Stad: Elst
Route: Bemmelseweg 64
Postcode: 6662 pc


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Lozeman onderdelen, Lozeman Occasions, Lozeman Lottum, Tuinmachines in de buurt, Lozeman Smilde, Lozeman Import, Lozeman Aalsmeerderbrug, Lozeman tractoren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welkoop Elst Welkoop Elst 413 meter Leuke grote zaak met veel producten en wat ik heel prettig vond is dat ik geholpen we...
Farmmodels.nl Farmmodels.nl 813 meter Geweldig bedrijf! Super producten en prima service
Intratuin Elst Intratuin Elst 1 km Altijd gezellig daar mooie bloemen en struiken. Kom er graag ga nooit met lege handen...
Recensies
Lozeman heeft alles om het veld te onderhouden. Met service
Je bestelt op dinsdag onderdelen waarvan wordt gezegd dat ze vrijdag verstuurd kunnen worden, staat die bewuste vrijdag ineens de koerier al aan je deur. Iets met sneller dan eigen schaduw - je wordt er in elk geval blij van.
Deskundig advies gekregen over de aanschaf van een juiste grasmaaier, het personeel nam echt de tijd, en zocht samen naar de juiste grasmaaier. De grasmaaier nu een aantal weken in bezit, en ben erg tevreden! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij andere. Ik herken de andere reviews daarom ook zeker niet.
Goed bereikbaar kunt achterom binnen rijden Super vriendelijke mensen Toilet en koffie geen probleem
Zeker tevreden over dit bedrijf, A merk spul voor een goede prijs en altijd prima geholpen als er wat was. Flinke showroom ook en vriendelijk personeel.
Gisteren een nieuwe freesmachine opgehaald bij Gerben. Netjes en snel geholpen mooi bedrijf met veel ervaring. En een grote voorraad.
Zeer prettig bedrijf! Ze geven goed advies en zelfs nu ze het heel druk maken ze tijd om met je mee te denken en komen ze met oplossingen. Zeer betrouwbaar en eerlijk bedrijf.
Zeer ruime sortering tuinmachines. Hebben diverse Italiaanse merken als importeur. Je kan daar uuren doorbrengen zoveel is er te zien.
Mooi filiaal grote voorraad machines en onderdelen, snel en goed geholpen doo1r de magazijn medewerkers.
Bar duur maar beter als niet te krijgen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid