facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LOXAM Nederland

LOXAM Nederland

Info

LOXAM: Verhuur Hoogwerkers, Aggregaten & Materieel. In NL: LOXAM Access (hoogwerker huren), LOXAM Workx (materieelverhuur) en LOXAM Power (aggregaat huren)

Geschiedenis

De LOXAM groep is met een netwerk van ruim 750 vestigingen verspreid over 21 landen een van de maatgevende verhuurorganisaties van Europa. De kwaliteit is gewaarborgd middels ISO 9001 en 14001 certificering voor de volledige groep. Bovendien zijn alle Nederlandse vestigingen ook VCA*-gecertificeerd.

LOXAM Workx biedt een uitgebreid assortiment modern materieel. Bij LOXAM Workx kunt u terecht voor alle benodigde materieel in de grond-, weg- en waterbouw, aannemerij, onderhoud & inspectie, schoonmaak-, schilder- en petrochemische industrie. Het uitgangspunt bij LOXAM Workx is dat de service en kwaliteit op het hoogst mogelijke niveau moet staan. Wij bieden 100 % service van transport tot inbedrijfsname. De medewerkers op de LOXAM Workx vestigingen hebben jarenlange ervaring in de verhuur en zijn u graag van dienst, op diverse locaties en met degelijk materieel. Naast verhuuroplossingen bieden wij in onze shops ook klein verkoopmateriaal.

LOXAM Access behoort tot één van de meest toonaangevende verhuurders van hoogwerksystemen in Nederland. Voor elk 'bereikbaarheidsprobleem' hebben wij een oplossing. LOXAM Access heeft deskundig commercieel technische adviseurs, die u kunnen helpen te bepalen welke machines u het beste kunt gebruiken. Bij de jaarlijkse keuringen van ons materieel wordt uitgegaan van de hoogst mogelijk kwalificatienormen. Tevens verzorgt LOXAM Access onder auspiciën van de IPAF voor uw medewerkers de generieke training 'veilig werken met hoogwerkers' als ook SSVV/GROW opleiding.

LOXAM Power; omdat overal waar activiteiten zijn energie nodig is! Onze stroomaggregaten bieden hiervoor vele oplossingen. Van evenementen tot bouwwerkzaamheden, LOXAM Power levert u deze energie van 10 kVA tot 2000 kVA, gericht op alle door u gewenste toepassingen en uitvoeringen. Om tot de juiste inzet van middelen te komen maken wij vooraf een energie-behoefte-berekening voor de beste oplossing. Hierdoor nemen wij al uw spanningsproblemen weg. De benodigde aansluitbekabeling en verdeelelementen brengen deze energie naar de gewenste locatie.

Adres: Dokwerkerstraat 4 (Hoofdkantoor), 2984 BJ Ridderkerk
Telefoonnummer: 0900 0605
Stad: Ridderkerk
Route: Dokwerkerstraat 4 (Hoofdkantoor)
Postcode: 2984 BJ



op zoek naar gerelateerd: LOXAM Ridderkerk hoofdkantoor, Loxam Hoofdkantoor, LOXAM vestigingen, LOXAM vacatures, LOXAM Rotterdam, Loxam touwslagerstraat Ridderkerk, LOXAM Amsterdam, Loxam verhuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MSR Verhuur MSR Verhuur 592 meter MSR misleidt! Ze adverteren met "Steiger huren per dag, op ons kunt u rekenen&qu...
Mackan Verhuur Mackan Verhuur 3 km Mackan Verhuur is een jong en enthousiast bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van b...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid