facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Löwik Installatietechniek

Löwik Installatietechniek

Info

Totaalinstallateur voor zakelijke opdrachtgevers, particuliere opdrachtgevers en woningbouwcorporaties.

Geschiedenis

Löwik Installatietechniek is een totaalinstallateur voor zakelijke opdrachtgevers, particuliere opdrachtgevers en woningbouwcorporaties. Een partner die zich focust op de wensen van de (eind)klant en investeert in proces- en productinnovatie. De Löwik-filosofie is geënt op innovatieve ketenintegratie en het nieuwe werken. Onze opdrachtgevers hebben 1 aanspreekpunt. Die zorgt ervoor dat alle onderdelen van het installatiepakket naadloos op elkaar zijn afgestemd. We gaan nadrukkelijk uit van de klantvraag en zoeken daarbij nauwe samenwerking met de andere bouwpartners zodat we afspraken volledig en op tijd kunnen nakomen. Onze medewerkers leggen niet alleen verantwoording af binnen het bedrijf, maar ook aan de klant en aan het samenwerkingsverband.



"Hoppenbrouwers Techniek Almelo voorheen Löwik Installatiegroep is een zelfstandig opererende Hoppenbrouwers vestiging die nauw samenwerkt met andere Hoppenbrouwers vestigingen. In ruim een halve eeuw hebben we een stevige positie in de technische branche opgebouwd als totaalinstallateur. Met ruim 125 medewerkers focust Hoppenbrouwers Techniek Almelo zich op het ontwerp, uitvoering, nazorg en exploitatie van totaalconcepten. Als installatiebedrijf in Almelo zijn wij gespecialiseerd in de disciplines elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging, sprinklers, koeltechniek en service en onderhoud. Wij werken samen in hechte teams met de focus op duurzame relaties met klanten en partners."
Adres: Bleskolksingel 5, 7202 PE Almelo
Telefoonnummer: 0546 48 88 88
Stad: Almelo
Route: Bleskolksingel 5
Postcode: 7202 PE


Recensies
Lang getwijfeld om een review te plaatsen, maar na aanleiding van een niet kloppende factuur gebeld, iets gecorrigeerd, nog niet kloppend inmiddels moe, ook door meerdere voorafgaande zaken en nu komt ook de monteur van de kookplaat, dit om deze te monteren en wat blijkt......nou dat het ook nog eens verkeerd om is aangesloten. Dus ook nog moeten betalen voor zijn aanpassingen en hun fouten. Een ware beleving om het bij Hoppenbrouwers te laten doen! De factuur en opdrachten van het aanleggen van 2 fasen stroom en gasleiding staan echt in jullie bestand. Naam staat zelfs op de factuur !
30 jaar klant bij Löwik en dan word je gewoon bedonderd door de monteur
Een fantastisch bedrijf met vriendelijke medewerkers.
Installatiebdrijf dat kwaliteit voorop stelt.
Beste installateur in de omgeving
Goed bedrijf en werkgever
Vakmensen en klantvriendelijk
Vertaald door Google Geweldig bedrijf met betrouwbare en vertrouwde werknemers. Origineel Great company with reliable and trusted workers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid