facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loves Makelaardij

Loves Makelaardij

Info

Loves Makelaardij is een jonge, dynamische onderneming welk is gespecialiseerd in verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van uw woning.



"Loves Makelaardij is een dynamische onderneming welk is gespecialiseerd in verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van uw woning. Wij geven u een deskundig en persoonlijk advies op maat! Ook voor een gratis waardebepaling van uw woning bent u bij Loves Makelaardij aan het juiste adres.Wij zijn een gecertificeerd SCVM en NRVT makelaarskantoor dat is aangesloten wij het NWWI, en zijn lid van de brancheorganisatie VBO. Speerpunt van Loves Makelaardij is dat u als klant centraal staat! U krijgt van ons wat u van een makelaar verwacht: direct contact, persoonlijke advies en goede service!Uw makelaar Daniëlle van der Kuil"
Adres: Runde ZZ 115, 7881HR Emmer-Compascuum
Telefoonnummer: +31 591 353 475
Stad: Emmer-Compascuum
Route: Runde ZZ 115
Postcode: 7881HR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Knotwilgenlaan 20, Emmer-Compascuum, de vreeze makelaar emmer-compascuum, Funda Emmer-Compascuum, Bungalow Emmer-Compascuum, Runde ZZ 109, Emmer-Compascuum, Huis te koop Emmer-Compascuum, Makelaar Emmen, Funda Emmer-Compascuum Kanaal B
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haroma bv Haroma bv 2 km Stalling en opslag En verhuur van overige vastgoed
Recensies
Komt hekemaal vd andere kant vh land om een huis te bezichtigen, kom ik na bijna 4 uur rijden voor niets, krijg als antwoord van Danielle, had u een mail gestuurd, dat het niet doorging, tja leuk als je al in de auto zit en onderweg bent naar het adres! Bij navraag in de buurt daar, bleek het al verkocht te zijn, hoezo betrouwbaar
Waardeloze makelaar waar ik meer van had verwacht. Mooie brochure met teksten van goed onderhouden, blijkt dat je een hoop ellende koopt en dan nog de kans geven om met de verkopers te komen kijken, maar zelfs dat vertikt. Geld is binnen en de koper moet maar zien. Mooie recencies hier van vrienden, maar mij hebben ze kijhard laten barsten!!!! Reactie Als de verkoper wel geloofd wordt dat alles naar waarheid is ingevuld en 100% naar waarheid en ik nog vraag of jullie dan komen kijken water aan de hand is en geen gehoor aan geven, maar ik wordt niet geloofd, vindt ik het niet zo vreemd dat er deze reactie op komt!
Wat een fijne makelaars. Vriendelijk, kundig en heel goed te bereiken. Weten veel over het huis wat ze verkopen. Geïnteresseerd in het huis wat ze gáán verkopen. We zijn super goed geholpen, met de verkoop van de woning maar ook zeer zekers met de aankoop!! Kortom gewoon zo doorgaan!!
Wat een fijne makelaars. Heel gewoon, wat in dit opzicht écht een pluspunt is. Vriendelijk, kundig en heel goed te bereiken. Weten veel over het huis wat ze verkopen. Geïnteresseerd in het huis wat ze gáán verkopen. We zijn erg goed geholpen.
De medewerkster mevr. van der kuil heeft in 2019 met de Herr Rofis en Bouwgroup van der Ploeg een nieuwe bedrijf geopend. De bouwen en verkoopen huizen. Mooie business als man de bedrijven de materiaal leveren en monteren niet betaald.
Goed ontvangen . Duidelijke uitleg Vriendelijk en leuke personen .
Top makelaar. Binnen 6 weken onze woning verkocht! Duidelijk en werkt heel netjes.
Goede service en altijd vriendelijk woord. Goede mensen die weten wat ze doen.
Ze zijn altijd vriendelijk en vakkundig
Zeer goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid