facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loverendale

Adres: Oranjezonweg 1 , Oostkapelle 4356 EH, NL
Telefoonnummer: 06 22415618
Stad: Oostkapelle
Route: Oranjezonweg 1
Postcode: 4356 EH



op zoek naar gerelateerd: loverendale brood, loverendale openingstijden, loverendale camping, loverendale kaas, loverendale domburg, loverendale boerderijwinkel oostkapelle, stichting loverendale, loverendale sappen
Recensies
Leuke plek, veel leuke producten. Alleen jammer dat sperziebonen uit buitenland komen. De NL- se boeren verdienen beter.
Mooi concept! Mooie winkel met voldoende keuze. Zeker een bezoek waard. Ook leuk voor kleine kinderen!
Prachtige winkel met hele mooie producten. Er is hier altijd wel iets te ontdekken. Personeel ook erg vriendelijk en behulpzaam. Als kers op de taart prachtig gelegen tegen de Walcherse Mantelinge.
Verse melk zelf tappen bij de machine met pin of contant gepast. Fiets binnenbanden automaat. Uitgebreide boerderijwinkel met vers brood, veel kaas, groenten, bieren, wijnen en nog veel meer!
Wij verbleven een weekend in het vakantiehuisje van Loverendale en bezochten de winkel en de bakkerij. Het huis is gewoon fantastisch ingericht, heel gerieflijk en warm. In de winkel ligt een prachtig aanbod aan eten en het brood en gebak dat in de bakkerij wordt klaargemaakt is bij het lekkerste dat ik al gegeten heb. Een heuse aanrader en wij komen terug!
Overheerlijk brood, mooie winkel met unieke producten. Midden in het groen met een leuke speeltuin voor de kinderen. Wij verbleven in het vakantiehuisje op het domein, beter kan je niet zitten. Heel gezellig, ruim en net, alles erop en eraan! Heerlijk voor een zorgeloze vakantie. Aanrader!
The place to be/bio ;. Altijd iets te beleven, het lekkerste brood en vele bio producten
Mooie boerderijwinkel met vriendelijk personeel. Eigen broodbakkerij met heerlijke producten, en ook eigengemaakt ijs! Beslist de moeite waard om hier 'ns te gaan winkelen, kijken en genieten!!! Na de introductie van de eigen Zeeuwse bolus heerlijk overigens!, nu 'n versie met speculaaskruiden!!!! Zelfs Sinterklaas zou hiervoor omrijden!!!!! Zeker proberen zou ik zeggen!!!!!
Fijne bio winkel met een ruim en goed assortiment en erg aardige mensen. De winkel is landelijk gelegen in een mooie omgeving. De bakkerij heeft goed desem brood en lekker luxe andere baksels. De croissants zijn superieur! In ze zomer is er heerlijk vers gedraaid ijs en nu in december vers gebakken oliebollen. Kortom, aanrader.....
Goeie winkel, verschrikkelijke camping. Sanitair is niet proper en de campingeigenaar zeer onvriendelijk en ongemanierd. Mijn dochterje van 6 had perongeluk een glazen fles laten vallen in de receptie en ze werd uitgemaakt voor het vuil van de straat door de eigenaar. Blijf hier weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid