facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lovely Scarfs

Lovely Scarfs

Info

Hier, bij Lovely Scarfs van Jessica, vind je prachtige sjaals, omslagdoeken de Boho Bandeau haarbanden en accessoires. Hét fashion item voor je outfit.

Geschiedenis

webshop Lovely Scarfs van Jessica, sjaals, Boho Bandeau haarbanden, fashion, bijous en veel meer moois



"LOVELY SCARFS van Jessica.Winkel en webshop met sjaals, stola's en omslagdoeken van o.a. de merken Otracosa, Moment Amsterdam en Twelve Million. Maar ook de all in one Boho Bandeau haarbanden van Natural Life en de wonderlijke Kantha home plaids.De winkel vind je in het centrum van Bussum tegenover de HEMA met zeer dichtbij parkeergelegenheid.Bekijk en koop hier uit voorraad de Lovely Scarfs collectie en haal je bestelling af.De winkel is open van woensdag t/m zaterdag en op afspraak.Tot gauw ziens, groet Jessica"
Adres: Veldheimerlaan 90, 1402LD Bussum
Telefoonnummer: 0614393384
Stad: Bussum
Route: Veldheimerlaan 90
Postcode: 1402LD



op zoek naar gerelateerd: Bijzondere shawls, Shawls sale, Haarband sjaal, Cocon Sjaals, Bandeau haar, Yoga Hoofdband, Haarband Bohemian, Scarfs or scarves
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2dehands-kleding-bussum 2dehands-kleding-bussum 465 meter Bij ons kunt heel goedkoop shoppen. Ook Merkkleding! Alle maten, zowel voor vrouwen a...
Vlietlaan Fashion - mode voor de vollere Vrouw - plussize mode Vlietlaan Fashion - mode voor de vollere Vro... 815 meter Ontzettend gezellige winkel, mooie merken en een goed advies!! Ben er dan ook erg goe...
Studio She Moves Studio She Moves 842 meter Sinds enkele jaren volg ik live les bij Sophie en ben ik een trouwe member van haar o...
Recensies
Het is en blijft een leuke webshop! Als ik een vraag stel, zelfs in het weekend, krijg ik binnen de kortst mogelijke keren antwoord. 2 haarbanden besteld en snel ontvangen. 1 haarband is een cadeautje en dat had ik gemeld. Het is heel feestelijk ingepakt met een mooie kaart erbij waar ik zelf nog iets op kan schrijven. Kortom; top!
Twee dagen na online bestelling kreeg ik de prachtige Van Gogh shawl in mooie cadeauverpakking met persoonlijk kaartje thuis bezorgd. Top!
Ik kocht reeds drie jaar geleden 4 sjaals en ze waren prachtig en zijn het nog steeds. Ik heb er nu terug twee bijbesteld. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en blijven mooi hun vorm houden. Ik herinner me dat ze zo mooi ingepakt waren. Ik wacht met spanning af naar de twee nieuwe! Een aanrader!
Pas een shawl hier gekocht en was aangenaam verrast; de shawl is prachtig, heerlijk zacht en precies goed, en dan ook nog zo liefdevol verpakt - voelde echt als een kadootje!
Ik heb via de webshop voor het eerst een haarband van Lovely Scarfs gekocht. Ik ben er zó blij mee, kleurig, zacht en super rekbaar.. Ik heb via WhatsApp gereageerd en kreeg een lieve reactie terug van Jessica.. En, o ja, dat zachte roze vloeipapiertje waarin de bandeau was verpakt..super!
Ik heb een bestelling gedaan bij Lovely Scarfs. Hier is eerst iets misgegaan. Toen heb ik telefonisch contact met hen gezocht en werd ik heel klantvriendelijk geholpen. Vervolgens hebben zij direct actie ondernomen en hebben zij het dubbel en dwars goed gemaakt met mij. Sterker nog, als ik weer haarbanden nodig heb, zal ik deze zeker bij Lovely Scarfs bestellen. En kan iedereen aanbevelen dit te doen. Lovely Scarfs.....Bedankt!!!!!!
Het is altijd gezellig bij Jessica van Lovely Scarfs. Of je nu in de winkel komt of contact zoekt via Facebook, je wordt supervriendelijk geholpen. Als je aangeeft dat je het cadeau wilt geven dan wordt het ook als een echt cadeau ingepakt. Dus, zoek je een bijzondere en mooie sjaal? Ga dan zeker langs bij Lovely Scarfs. Vind je het lastig om te kiezen? Je kunt ook een cadeaubon kopen die ook op zichzelf al bijzonder is.
Al heel lang op zoek naar leuke bandana voor in mijn haar. Stuitte op de site van Lovely Scarfs en zag meteen 2 leuke!. Moest nog ff afwachten of ze ook daadwerkelijk zo leuk waren. En yes dat is zo!. Erg blij mee. En het leuke is, dat je eigen bestelling binnenkomt alsof je een kadootje krijgt. Ik ben een terugkomende klant. :-
Mooie en fijne producten, snelle levering, lieve attenties. Top!
Wat een fijne winkel. Prachtige sjaals, haarbanden, sieraden en veel meer. De eigenaresse met passie voor haar vak, blonk uit in vriendelijkheid. Hier kom ik graag weer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid