facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lovebubbles

Adres: 7241 TD Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: +31653313673
Stad: Lochem
Postcode: 7241 TD



op zoek naar gerelateerd: Bubble overnachting, Love rituals, Lotus Bubble, Kosten Love Bubble, Recensies Love Bubble Lochem, Sauna Lochem, Bubbelhuisje, Design love bubble with wellness
Recensies
Wij hebben verbleven in Love Bubble "Lotus". Toen wij aankwamen op het Land Goed voelde het meteen goed. Rustiek gelegen onder de zon met groene weiden en bos. De ontvangst was veelbelovend met onze eigen muziek werden we begroet in het huisje en een lekkere borrel en hapjes. Uitleg van de jacuzzi, bubbelbad, sauna, etc. door de gastvrouw Karin was alleraardigst en duidelijk en daarna kon ons mini etmaal met elkaar beginnen. We hebben ons over gegeven aan dat wat de Love Bubble te bieden had, ook al moet je dat dus zelf doen. Maar de suggesties en de "instructies" geven je voldoende richting in hoe je het kan beleven. Lekkere bubbels die we hadden gekregen, omdat we via via hier terecht waren gekomen, hielpen ons om in de stemming te komen. Het uitzicht op de Schotse grazers maakten de boel compleet. We hebben ons 21 uur liefelijk vermaakt, en we zijn er nog vol van. Dank Love Bubbles. Een suggestie: vraag van te voren welke maat badjassen er moeten liggen. Die van mij "L" was net te krap. De communicatie met Fleur liep ook op rolletjes zodat wij precies wisten hoe en wat. Ons verblijf is daardoor een oase van liefde geweest.
De perfecte plek om even met je geliefde er tussen uit te knijpen. Je wordt hier vriendelijk ontvangen en naar jou bubble begeleid. Tijdens het verblijf zul je verder niemand zien en zal je echt de tijd hebben met jouw geliefde. In de bubble zijn meerdere dingen aanwezig om jou en je partner te vermaken. Echt een aanrader!
TOP! Wij waren in mei 2023 in de Lotus Love Bubbel. Van begin tot eind klopte echt alles voor ons. Prima instructies vooraf voor ons verblijf. De ontvangst was erg goed en we kregen alle aandacht die we verwachtten. Het huisje, wij zaten in de Lotus, was echt heel erg mooi. Superinrichting met oog voor elk klein detail om het verblijf heel prettig te maken. De sfeer van binnen was doorgetrokken naar buiten. We hebben genoten van de jacuzzi en de sauna. Eten en drinken was helemaal goed. Van alles meer dan genoeg en heerlijk van smaak. Ik zou dit zeker aanraden. De prijs-kwaliteitverhouding is goed.
Betere 22 uur samen met mijn vrouw voor 19 jaar getrouwd, voor haar een verassing, had ik niet kunnen bedenken. Ontzettend genoten, van een complete wellness, alles tot in kleinste puntjes perfect verzorgd. Heerlijk verbleven, genoten van de sfeer de aankleding, rozenblaadjes, kaarsjes, wierook, haardvuur, eten, drinken, allrituals, van elkaar en de ceremonie massage. Met als doel in ons gezamenlijk hart te komen. Dat is gelukt 100%. Fantastisch was het!! Een uur voordat we naar huis gingen, vroeg mijn vrouw kunnen we niet verlengen. Maar helaas…. Aan alles zit een eind. Maar na 24 uur zitten we toch nog steeds in onze ‘Lovebubble’. Ontzettend bedankt, Mariëtte !! en Fleur en Hermien en Nanda….
Wat een unieke ervaring. Het voelde echt magisch. Je hebt deze tijd echt om tot elkaar te komen. Er wordt goed voor je gezorgd en er zijn leuke vragenkaartjes voor diepe gesprekken en rituelen om dichter tot elkaar te komen. Daarnaast og de heerlijke regendouche, sauna en jacuzzi. Wij hebben enerom genoten! Echt een aanrader.
Wat een top ervaring hebben wij gehad bij Love Bubbles! Ten eerste is alles super goed verzorgd: je komt gelijk binnen in een warm nestje, het eten was heerlijk, alles is op en top. Wij hebben genoten van het echt even samen zijn, even echt in een bubbel en weg van de rest van de wereld. Hele mooie gesprekken hebben we gehad, genoten van elkaar m, de rust, de sauna en de heerlijke jacuzzi. Na 26jr samen zijn heeft het onze relatie een mega boost gegeven en genieten we ook nog steeds enorm na!
Wat een bijzondere en onvergetelijke ervaring. Van begin tot einde een geslaagd, langdurend en intens moment waar geen einde aan zat. En waar geen einde had hoeven komen. Nu, een week later verlangen we nog steeds terug en beloven we elkaar dat ook zeker te doen. Ons advies, laat je meevoeren in het verhaal en moment, geef je over aan alles wat je niet weet en geniet. Alles is tiptop geregeld en je hebt werkelijk niets nodig. Voor ons de prijs meer dan waard.
Weer heerlijk mogen genieten in de Dreamtime bubble. In juli terug voor de Lotus love bubble en hopen dat Odin, Gaia en Diamond snel klaar zijn. Ik ga zeker ieder jaar terug komen. Perfect verzorgd en even heerlijk qualitytime met en voor elkaar zonder prikkels van buitenaf. Mocht je als liefdeskoppel merken dat je een beetje uit elkaar groeit, boek dan zeker een Love Bubble. Ik weet zeker dat deze 21 uur durende beleving jullie weer dichter tot elkaar brengt.
Heerlijke plek om met z’n tweeën echt even helemaal weg te zijn. 21 uur was eigenlijk te kort. Wij komen dus graag nog een keer terug om één van de andere bubbles te beleven.
Wij gaan vaak een nachtje weg en je hoort ons nooit zeuren. Helaas waren we erg teleurgesteld in prijs kwaliteit verhouding, ik vind dat je veel geld betaald voor wat je krijgt. Voor ons was het privacy gevoel een stuk minder omdat aan het huisje wss iets van een keuken zat waar gekookt werd dus hoorde je smorgens en savonds iemand aan de andere kant van de deur. Het eten was voor onze doen heel saai en basic het zou rond half 7 komen en kwam rond half 8. Ook vind ik dat kwa drinken wat er bij inzit heel weinig is en had daar ook meer van verwacht. De jacuzzi vinden we top en de massage kamer was ook mooi. Ik heb ook een heel lief cadeautje gehad voor me verjaardag dat was heel attent! Als je hier 200/250 euro voor moest betalen was het meer waar voor je geld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid