facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LoveBalance

LoveBalance

Info

Praktijk voor Multi Energetische Essentie therapie. Brengt je liefdevol, puur, zuiver, zacht terug in balans. Inzicht in je eigen kracht en vertrouwen!

Geschiedenis

Praktijk voor Multi Energetische Essentie therapie. Brengt je liefdevol, puur, zuiver, zacht terug in balans. Inzicht in je eigen kracht en vertrouwen!"Kracht, snelheid, gewicht, uithoudingsvermogen, coördinatie, gezondheid, revalidatie of betere sportprestaties. Wat je doel ook is, wij helpen je bij het bereiken ervan. Ons team bestaat uit deskundige sportinstructeurs die hun vak verstaan.Body Plan Sport heeft veel sportfaciliteiten in huis en voorziet in een breed aanbod. Er zijn speciale abonnementen voor bedrijven, jeugd, partners en gezinnen omdat samen sporten nóg leuker is. Body Plan Sport is een hoogwaardig sportcentrum dat garant staat voor een uitstekende kwaliteit."
Adres: Elementen 57, 3894 DE Zeewolde
Stad: Zeewolde
Route: Elementen 57
Postcode: 3894 DE


Recensies
Sinds februari 2022 ben ik lid van deze sportschool. De begeleiding is super fijn. In je abonnement zit een trainings schema wat je elke maand kan laten aanpassen. Er zijn goede faciliteiten beschikbaar zoals een sauna, verschillende trainings mogelijkheden en er is een gezellige ons kent ons sfeer.
Nu ruim een maand lid van deze Sport school, tot nu toe tevreden! Ruime keuzes uit verschillende paketten, van goedkoop en simpel tot prijzig en compleet. Sportzaal en kleedruimtes zijn schoon en fris, jammer dat de sloten van een ruim aantal kluisjes het niet doet. Begeleiding is aanwezig en helpen ook indien je vragen stelt. Als je de medewerkers niet aanspreekt zijn ze erg druk met elkaar in plaats van met diegene die komen sporten. Ik vind het een leuke sportschool en raad anderen aan ook lid te worden!
Op het gebied van groepsfitness "the best you can get"!
Ooit gesport cardio fitness, jaar of 3 geleden. Mooie, nette en grote sportschool, helaas mijn indruk niet positief: personeel onvriendelijk/ongeïnteresseerd en men laat je aanmodderen: eenmaal plan van aanpak en dat is het dan. Publiek voornamelijk huisvrouwen, wasbordtypes en spierbundels.
Mooie ruime sportschool en een groot aanbod van diverse groepslessen. Gezellige sfeer inclusief professionele ondersteuning. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor LoveBalance.

Zeewolde professionele dienstverlening

openingstijden, locatie, vervoer. Elementen 57 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. LoveBalance adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met LoveBalance. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over LoveBalance delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RTA TotaalTechniek RTA TotaalTechniek 882 meter Goede service en vriendelijk bedrijf.
Relatieplein.com Relatieplein.com 1 km Mijn ervaring met deze partij is alles behalve positief te noemen. Mevrouw van Winsum...
Strijkservice Zeewolde Strijkservice Zeewolde 1 km Strijkservice, wasservice, stomerij, kledingreparatie
Hart voor Coaching Hart voor Coaching 2 km Coaching en (maatwerk)training op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communic...
Velzen AV Velzen AV 2 km Het is een leuke plek om te sporten en te hardlopen
AVC Audio Video Communicatie AVC Audio Video Communicatie 2 km AVC Audio Video Communicatie
Brinck Brinck 3 km Alles verliep naar wens, in de brief staat wel dat je de afspraak moet bevestigen en ...
Bezee Bezee 3 km Zeer positief over dit aannemersbedrijf. Doet goed en netjes werk afleveren en heeft ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid