facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Love Bites

Love Bites
"Love Bites staat voor samen eten en samen genieten. Voor elke gelegenheid worden onze gerechten samengesteld. Bijvoorbeeld onze specialiteit, onze overheerlijke Quesadillas, geserveerd in partjes met een heerlijke dipsaus. Of onze kip of avocado burger uiteraard in tweeen om te kunnen delen met een heerlijke Smokey BBQ saus, maar ook onze "nieuwe" soft Taco met onze eigen gekruide pulled chicken met frisse kool salade. Dit is een kleine greep uit onze "Love Bites" waar samen van genoten kan worden. Kijk verder op onze website voor een overzicht van alle gerechten. Staat er een gerecht niet op en mag die op uw gelegenheid niet ontbreken, bel ons gerust er is heel veel mogelijk vanuit onze liefde voor eten."
Adres: Rietschoot 116 , Oostzaan 1511 WN, NL
Telefoonnummer: 9622510688
Stad: Oostzaan
Route: Rietschoot 116
Postcode: 1511 WN



op zoek naar gerelateerd: Love bites meaning
Recensies
Heerlijk! Het foodtruckfestival in Tiel was super leuk. Ik hoop deze foodtruck snel weer eens te treffen. De 2 tuttebellen hadden een shared plate. De combi was echt fantastisch. De service snel,goed, vriendelijk en dat maakte de sfeer ook overall zo goed. Echt een aanrader!
Heerlijk eten , vriendelijke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid