facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Love and Mercy

Love and Mercy

Info

Stichting Love and Mercy coaching op basis van het christelijk geloof, wij geloven in bevrijding,genezing door het bloed van Jezus met bijbel als waarheid.

Geschiedenis

Over 12stappen.nl
Drijvende krachten achter 12stappen.nl zijn wij, Bob en Martine Erkelens.
Over Bob
Mijn leven werd beheerst door meerdere verslavingen aan onder andere coke, steroide, alcohol, medicatie. Mijn leven was echt een puinhoop. Het lukte mij ook niet om op eigen kracht mijn verslaving te overwinnen. Mijn leven was niet meer hanteer baar en ik stond op straat, verslaving heeft mij alles gekost. Uiteindelijk was er geen uitweg meer en heb ik mezelf laten opnemen in een verslavingskliniek in Zuid-Afrika. Daar werd gewerkt met het 12 stappen Minnesota model. Die twaalf stappen hebben mij mijn leven teruggegeven. Ik kreeg eigenwaarde, zelfvertrouwen familie, vrienden en financien terug.

Steeds meer wist ik dat ik anderen ook wil helpen hun leven weer op de rit te krijgen. Ik weet als geen ander de weg en kan jou helpen, als ervaringsdeskundige / coach.
Over Martine
In 2007 ben ik na mijn studie begonnen in een verslavingskliniek als begeleider. Daar werkte we met de 12 stappen. Ik heb gemerkt dat deze werkwijze een enorme kracht heeft. Ik heb vele verslaafden zien genezen. In 2009 ben ik Bob tegen gekomen. Ik ben met hem getrouwd en samen hebben we de passie en ervaring om verslaafden die nog lijden en families te helpen aan een nieuw leven.

Adres: Sint Josephstraat 82, 5104 EG Dongen
Telefoonnummer: 0620088418
Stad: Dongen
Route: Sint Josephstraat 82
Postcode: 5104 EG


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid