facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Louwers Transport

Louwers Transport
Adres: Den Engelsman 7, 6026 RB Maarheeze, Nederland
Telefoonnummer: 06 10312704
Staat: Noord-Brabant
District: Cranendonck
Stad: Maarheeze
Route: Den Engelsman
Huisnummer: 7
Postcode: 6026 RB


Openingstijden

maandag: 07:30–17:30
dinsdag: 07:30–17:30
woensdag: 07:30–17:30
donderdag: 07:30–17:30
vrijdag: 07:30–17:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Twan Bierings B.V. Twan Bierings B.V. 1 km Gewoon goed bedrijf
Recensies
Louwers Transport heeft in Doetinchem een grote klus voor ons uitgevoerd. Gedurende meerdere weken hebben ze meer dan 30 vrachtwagenladingen met afval verwijderd uit ons pand. Niets dan lof over het uiteindelijk resultaat van deze vakmannen! Ze communiceren goed en weten van aanpakken. De eigenaar Pim is een fijne vent, recht door zee en met hart voor de zaak. Ik hoop niet dat ik ooit weer zoveel afval moet afvoeren, maar mocht dit wel zo zijn dan zou ik Pim direct bellen!
Ik stond bij Shell Station de Lucht toen een medewerker van dit bedrijf voordrong bij een rij van zeker 6 man. Toen iemand hem erop aansprak reageerde de medewerker van Louwers zeer laks had overigens bedrijfskleding aan, nog slechter, toen ik hem er vervolgens ook op aansprak dacht ik in eerste instantie dat de man de NL taal niet sprak of iets dergelijks omdat hij deed alsof hij ons niet hoorde. Vervolgens keek hij zeer kwaad en liep weg, toen ik achter hem aanriep dat ik het een aso-figuur vond keerde ik me weer om en vervolgens stond hij achter me om me een duw te geven en schold hij me uit. Super onprofessioneel als je medewerkers in bedrijfskleding dit doen. Sterkte.
Fijne professionele dienstverleners met prachtige vrachtwagens.
Dien wat ze zeggen
Mooi bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid