facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lounge DJ

Lounge DJ

Info

Loungedj.nl is een onderdeel van WE ARRANGE Events & Entertainment en gespecialiseerd in het leveren van Lounge DJ's!

Geschiedenis

Loungedj.nl is een onderdeel van WE ARRANGE Events & Entertainment.

We Arrange is opgericht in 2008 en al vele jaren een betrouwbare partner voor alle soorten Events & Entertainment. We bieden persoonlijk contact en nemen u indien gewenst ook graag al het werk uit handen.

We verzorgden in de afgelopen jaren zeer veel uiteenlopende events en feesten van klein tot groot en leverden hierbij een enorme variatie aan entertainment producten en diensten, zowel zakelijk als particulier.

Adres: Rivium Boulevard 301-320, 2909 LK Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 010 - 799 53 40
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Rivium Boulevard 301-320
Postcode: 2909 LK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Skate Fever NL Skate Fever NL 2 km Wat een geweldige avond hebben we hier gehad. Het is een aparte en afgelegen locatie,...
Recensies
De heren van Party Q Events hebben tijdens een feestje in de Caribbean Bar de muziek verzorgd. De opbouw van iets rustigere muziek aan het begin van de avond werd vervolgd door gezellige meezingers later op de avond. Aan het hele gezelschap zowel jong als oud werd gedacht. Ook konden de gasten verzoekjes indienen door kaartjes in te vullen. Tevens ontvingen we voor aanvang van het feest een lijstje met vragen om te in te vullen over het gezelschap, muzieksmaak etc. Hier is goed over nagedacht! De DJ was zeker een onmisbare toevoeging aan het feestje!
Heeft nu al een paar keer gedraaid met feesten bij ons op de tennis. Draait leuke liedjes, wisselt leuk af en voelt het publiek goed aan, en heeft goed materiaal. Is weer voor herhaling vatbaar!
Erg goede communicatie voorafgaand aan het feest. En ook de uitvoering was perfect, DJ kwam keurig op tijd en heeft er echt een knalfeest van gemaakt. Zeker een aanrader.
Klantvriendelijk, draaien leuk, staan er voor je in weer en wind, die Quinten is een aardige manager
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid