facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Louisiana Lobstershack

Louisiana Lobstershack

Info

Cocktailbar & grill in Haarlem, geïnspireerd op de eet, drink en muziekcultuur van New Orleans. Maandelijks wisselend cocktailmenu en altijd verse kreeft!

Geschiedenis

De Louisiana liet zich inspireren door de mensen, smaken en muziek van New Orleans, Louisiana.

Ons eten is altijd vers, waar mogelijk lokaal geproduceerd of gevangen. Onmiskenbaar zijn de Cajun en Creoolse invloed van de zuidelijke Verenigde staten. We serveren kreeft en krab uit eigen homarium en mooie stukken vlees van de grill.

Voor de cocktails liet de barmanager, Pank Overbeek, zich leiden door de klassieke dranken van New Orleans. Pank deed zijn ervaring op in 10 jaar als bartender en manager van beste cocktailbars in Londen. Ons cocktailaanbod wisselt maandelijks.

We hebben een heerlijke binnentuin met zicht op de open keuken en een 'indoor' terras aan de voorkant. De keuken is geopend van 18.00-23.00 uur, de bar tot uiterlijk 04.00 uur.

Whether you look at the people around you or you're just trying our fresh Gumbo, remember... Everything is just a little spicier in New Orleans!


Adres: Zijlstraat 21, 2011TJ Haarlem
Telefoonnummer: 023- 202 60 32
Stad: Haarlem
Route: Zijlstraat 21
Postcode: 2011TJ


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 23:00
Dinsdag: 17:30 - 23:00
Woensdag: 17:30 - 00:00
Donderdag: 17:30 - 02:00
Vrijdag: 17:30 - 02:00
Zaterdag: 17:30 - 02:00
Zondag: 17:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: the louisiana menu, urban bistro haarlem, zijlstraat 21 haarlem, cajun restaurant amsterdam, restaurant zijlstraat haarlem, to amuse haarlem, bbq restaurant haarlem
Recensies
Leuk klein gezellige tent. Hele lekkere verse lobster en garnalen. Prijs en kwaliteit is helemaal prima. De friet valt wat tegen.
Helemaal vanuit Rotterdam om een beetje Louisiana te proeven. De Gumbo was erg goed, bijna net zo goed als Mama Nola. Mijn man was erg tevreden. Toetje viel een beetje tegen, goed opgelost! Sezerac is ook hier een aanrader. Veel plezier, en we komen zeker een keertje terug. Dank je voor de leuke avond!
Heerlijke atmosfeer, eten en cocktails! Ik kom terug!
Heerlijk gegeten!
Love the gumbo!! Heerlijk gegeten, gelachen en de cocktails waren ook super lekker! Aanrader!
Prima plek voor een drankje of om lekker te eten met een kleine groep
Ruime keus in cocktails, goede sfeer en lekkere kreeft
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Louisiana Lobstershack. Zijlstraat 21 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Louisiana Lobstershack adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Louisiana Lobstershack. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Louisiana Lobstershack delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid