facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loud Motorcycles

Info

Harley Davidson kenner in hart en nieren. Onze service bestaat uit: onderhoud, verkoop en custom bouw van motoren.

Adres: Ambachtstraat 7a, 3882BB Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341706990
Stad: Putten
Route: Ambachtstraat 7a
Postcode: 3882BB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arjan Brouwer Motor Trading Arjan Brouwer Motor Trading 620 meter De accu van mijn BMW R1150RT had het begeven. Ik belde Arjan Brouwer, dezelfde dag no...
Robs custom speedshop Robs custom speedshop 895 meter Een maand of twee geleden een motor gekocht. Yamaha MT-01, aangepast tot caferacer Wa...
Brian Bikes Bromfietsen en Scooters Brian Bikes Bromfietsen en Scooters 7 km Goede, vriendelijke en zeer vakkundige monteur / eigenaar. Absoluut aan te raden.
Recensies
Zeer kundige en vriendelijke mensen. Denken goed mee over oplossingen en onderhoud is perfect uitgevoerd. Mijn FXSTB kan er voorlopig weer tegenaan.
Voor kwaliteit betaal je een prijs Een goede Harley Davidson specialist Zeer tevreden over het werk
Let op: deze mensen verkopen motorfietsen die schade hebben gehad en met teruggedraaide tellerstanden. Dit heeft iedereen kunnen zien bij TROS opgelicht. De verkoper zei bij TROS opgelicht dat het klopt dat hij een teruggedraaide stand had en een schadeverleden, maar dat hij niet van het verleden wist. Schokkend om te zien dat deze motor alsnog zo in de verkoop blijkt te zitten.
Goed geholpen en weer op weg geholpen, toffe kerels met vakkennis .
Ff de ramen gelapt bij Renso. Aangezicht weer schoon. Kopje koffie glazenwasser uiteraard ook weer gedaan. Fftjes bijkletsen.
Prettig en deskundig advies over onderhoud, reparatie en evt aankoop van Harley Davidson. Gezellig gesprek met een kopje koffie erbij. Top!
Prettige en vertrouwde sfeer, echt een liefhebber. Zeker een aanrader.
Meteen geholpen toen ik vertelde van mijn probleem 2 bouten weg van motorophanging super
Super motor zaak erg vriendelijk en zeer behulpzaam leuke prijs
Mooie tent waar service hoog in het vaandel staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid